Content banner
Skrevet av Henriette Bjørheim 7. nov. 2023 kl. 12:37

Vi i Hovedstyret i Abakus ønsker at alle abakuler skal kjenne på tilhørighet til linjeforeningen, og føle seg velkomne på A3, komtek-loungen og kontoret, samt alle arrangementer❤️ Vi tror alle, inkludert oss, har følt på at eldre studenter og svært aktive medlemmer kan være skumle, og da spesielt i 1.klasse. 

Vi vet at ikke alle våre studenter føler seg inkludert i linjeforeningen, og dette ser vi på som et stort problem. Er du en som ikke føler deg hjemme på kontoret, ikke like velkommen på arrangementene våre eller en som har gode ideer til hvordan vi kan nå ut til flere? 

Da ønsker vi veldig gjerne å ta en uformell kaffeprat med deg, en til en, på cafe SITO☕️ Vi spanderer selvfølgelig kaffe, og alle som er med på en prat får et gavekort på 100kr på SIT🥰 Det du sier vil selvfølgelig bli anonymt med mindre du ønsker noe annet, og det du sier vil bare bli brukt for å forbedre tilbudene våre.

Ønsker du ikke å stille selv kan du sende en venn, komme sammen med en venn, eller om du kjenner noen som føler det slik kan du selv stille og tale deres sak🤝

Ønsker du ikke å møte til kaffeprat, men fortsatt føler du har noe å si, svar på den anonyme formen under! 

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger! 

Mvh Hovedstyret i Abakus 2023 



Påmelding til kaffeprater er her: Kaffeprat H2023 Ønsker du ikke å stille på kaffeprat, men vil gi oss en anonym tilbakemelding? Send inn her: Har du noen tilbakemeldinger til oss?



❤️
14
:heart:
12
:coffee:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere