Content cover photo

Er du Abakus’ fonds nyeste medlem?

Skrevet av Henriette Bjørheim 29. sep. 2023 kl. 13:39

Er du interessert i økonomi, vil du være med å forvalte Abakus' pengebinge, eller vil du være med på å bestemme hvordan pengene brukes? Da kan Fondsstyret være noe for deg.Det nærmer seg sekundær generalforsamling og i den anledning trenger Fondsstyret tre nye medlemmer. Disse tre medlemmene er:

  • Et tidligere Hovedstyret-medlem eller komiteleder

  • Et ordensmedlem

  • En vanlig abakule (Faller ikke innunder noen av kategoriene ovenfor)

 

Les mer om Fondet her:

https://abakus.no/pages/organisasjon/46-fondstyret

https://abakus.no/pages/styrer/64

https://fondet.abakus.no/ 

 

Hvis du ønsker å stille, er dette hvordan:

Søknader sendes til leder@abakus.no innen tirsdag 17. oktober klokken 23:59. I mailen skriver du litt om deg selv, hvilket verv du stiller til, hvorfor du stiller, hvorfor du er egnet, osv. Teksten skal altså være en kort appell (ca. 200 ord) som vil bli lagt ut på abakus.no slik at kandidatene blir presentert før generalforsamlingen, og det kan være lurt å ha i bakhodet når du skriver mailen.

Kjenner du noen som bør stille til et av vervene? Du kan nominere dem ved å sende en mail til leder@abakus.no innen fredag 13. oktober. Nominerte vil så bli informert om at de er nominert. De må da sende inn sitt eget kandidatur før de er med som kandidat til valget.Har du noen spørsmål? Ta kontakt med fond@abakus.no eller Vegard Ervik på Slack

💸
7
:money_with_wings:
💰
5
:moneybag:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere