Content banner
Skrevet av Jonas Wolla 24. apr. 2023 kl. 15:28

Har du lyst til å være med å sette opp tidenes show sammen med andre abakuler? 

Ble du inspirert av «Grevens Tid» og vil bli med på å lage noe så kult? Kanskje sitter du på forbedringsforslag du brenner etter å legge frem. Søk revystyret så har du mulighet til å sette ditt preg på tidenes forestilling!

Det kreves ingen forkunnskaper å søke seg inn til revystyret. Som gruppesjef er du bindeleddet mellom styret og din gruppe. Utover dette er du ansvarlig for å planlegge og lede møtene innad i gruppen din. Din aller viktigste oppgave er å sørge for et hyggelig og sosialt miljø blant alle i din gjeng.

Søknadsfrist er søndag 30.april og du kan sende søknad her

Små og store spørsmål samt benkeforslag kan sendes til revysjef@abakus.no eller Jonas Wolla på Slack

Les mer om alle stillingene;

Regissør 

Som regissør er du en del av den kreative ledelsen i revyen. Dette arbeidet handler mye om å ha fullstendig oversikt over og utvikle revyens kreative visjon i samarbeid med skuespillerne, manusforfatterne, musikalsk regissør og manussjef, og å koordinere alle gruppers arbeid deretter. Alle gruppeledere i revyen ser til regissøren når det er noe de lurer på om arbeidet sitt, så du vil raskt bli kjent med veldig mange kule mennesker! Å koordinere gruppers arbeid innebærer både å ta kreative beslutninger der nødvendig, gi kreative instrukser og retningslinjer for produksjon av scene, rekvisitter, kostymer, dansekoreografi, lysshow,  og stream - men viktigst av alt handler det om å delegere disse arbeidsoppgavene og det kreative ansvaret for dem! Som regissør får du dermed frihet til stor kreativ utfoldelse både ved å inspirere og hjelpe alle i revyen, og ved å bli inspirert tilbake. Sist men ikke minst vil du også være ansvarlig for å ta opp skuespillerne, og gjennomføre audition med dem slik du ser nødvendig. Om dette høres utfordrende ut, frykt ikke - du vil få full innsikt i hva som skal til for å sette opp et helt liveshow, og et sterkt støtteapparat av mennesker til å dele sine tanker og erfaringer med deg der du trenger det. Rollen som regissør er omfattende og veldig involvert, men til gjengjeld vil du få utrolig unike erfaringer med samarbeid, kreativitet og ledelse, samt det største eierskapet til et produkt du kan være stolt av resten av livet. Om du har sterke meninger om hva som skaper en revy, vil ha en aktiv hånd i hele revyen, har lyst til å utvikle både dine egne og andres kreative egenskaper ved å lede den største kreative prosessen i Abakus, eller har lyst til å ha det kjempegøy med alle i revyen på en gang, så er regissør rollen for deg!



Instruktør skuespill

Som instruktør skuespill er du gruppesjefen til skuespillerne, og har ansvar for kreativ utvikling hos dem. Du vil ha frihet til å lede skuespillermøtene med improvisasjon, teaterteknikk, dans eller sprell, alt etter hva du føler er nyttig for å gjøre gamle og nye skuespillere klare for show! I tillegg har du et viktig ansvar for deres sosiale miljø, både innad og til spesielt manusgruppa, band og dans. Som instruktør skuespill er det du som styrer utviklingen og finaliseringen av sketjser og sangnumre på gulvet med skuespillerne, og du vil ha masse rom for kreativ utfoldelse. I denne prosessen vil du samarbeide tett med regissør, manussjef og dansegruppa om innøving og tilbakemeldinger på numre. Hvis du føler du kan spille opp andre rundt deg og vil ha det like gøy som en gjeng med bestevenner, men med litt mer ansvar, så er instruktør skuespill midt i blinken for deg!

Musikalsk regissør

Som musikalsk regissør har du ansvar for produksjonen av all musikken i revyen. Dette vil innebære å sørge for at musikalske idéer utvikles og gjøres showklart. Sammen med regissør har du ansvar for å koordinere samarbeidet mellom gruppene, og du kommer til å jobbe tett på bandet, skuespill, dans, og manus. Musikalsk regissør har stor frihet til å påvirke det musikalske innholdet i revyen, og man kan være veldig kreativ i hvordan man gjennomfører produksjonsarbeidet sammen med instruktørene. Du kommer til å få full innsikt i hva som skal til for å sette sammen et stort liveshow, og erfaringen du sitter igjen med kommer til å være svært nyttig for hva enn du har lyst å gjøre videre. Vervet er omfattende og involvert, men legger samtidig opp til en av de mest unike revyopplevelsene man kan ha. Om du ser etter en mulighet for å virkelig pushe deg som musiker, og tror at du har mye å bidra med som en kreativ leder i revyen, så er dette stillingen for deg!

Instruktør band

Instruktør band er gruppesjefen for bandet, og det er din jobb å lede bandet og koret gjennom revyåret. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre øvelser, og du kommer til å følge opp og koordinere innøvingen for både bandet og koret. Du kommer til å jobbe tett på musikalsk regissør, og vil ha ansvar for at musikerne har får det de trenger for å kunne kjøre show. Som bandleder får du anledning til å sette deg godt inn i de forskjellige behovene som finnes for instrumentene og hvordan koret synger, i tillegg til at du får gode muligheter til å lære deg lydteknikk. Dette vervet er perfekt for deg som ønsker å ta litt mer ansvar på vegne av bandet, og du vil få svært gode muligheter for å utvikle deg musikalsk i tillegg til det å drive med kreativ ledelse. Om musikken i revyen er det du brenner for, og du er gira på å lære deg hvordan man driver et band som en leder, så er dette vervet for deg!

Manussjef 

Som manussjef er man ansvarlig for at manusgruppa får gjort noe produktivt på manusmøtene, og motiverer gruppa til å skrive sketsjer og sanger. Manussjef setter opp ukentlige manusmøter og sosiale sammenkomster. Det viktigste er at man bidrar til et trygt og sosialt miljø der folk tør å by på seg selv og sine ideer. Manussjefen har ansvar for hovedmanuset, som vil si at det er manussjefens ansvar å bestemme hva som skal skrives og hvilke sanger, ideer og sketsjer som er bra, eller bare skikkelig morsomt. Manussjefen bestemmer også navn, tema og rød tråd, så her er det masse rom for kreativ utfoldelse!

Scenesjef

Som scenesjef er du ansvarlig for å designe, planlegge og koordinere arbeidet rundt revyens scene, kulisser, rekvisitter og skilt. Det kreves ingen forkunnskaper til denne stillingen, du kommer langt med Google og motivasjon! Utover dette vil du også være ansvarlig for å organisere, motivere og finne på sosiale ting sammen med de andre medlemmene i scenegruppa!

Teknikksjef

Teknikksjefen har overordnet ansvar for alt det tekniske i revyen. Ditt hovedansvar blir å koordinere mellom de ulike undergruppene i teknikk slik at showet blir så bra som mulig! Hvordan du velger å gjøre dette er helt opp til deg! I tillegg innebærer vervet å planlegge og lede møter, drive opplæring og motivere medlemmene i teknikkgruppa.

Instruktør dans

Er du en kreativ person som elsker å uttrykke deg gjennom dans? Har du alltid hatt en interesse for koreografi og drømt om å skape fantastiske danseoppvisninger? Som vår neste dansesjef vil du ha ansvaret for å lede planleggingen av danseøvinger og utvikle koreografier sammen med dansegruppen din. Sammen vil dere skape minneverdige felles- og sangnumre, og ikke minst et spektakulært dansenummer. I tillegg vil dere også ha ansvaret for å lære bort koreografier til skuespillerne.  Du trenger ikke å være en erfaren person for å søke denne stillingen - uansett om du er en som nettopp har begynt å utforske dansekunsten eller en som har danset hele livet, så har du det som kreves så lenge du er motivert og har en interesse for dans.

Kostymesjef

Lyst til å lede et kreativt team? Som kostymesjef er du ansvarlig for kostymene som skal lages og koordineres til revyen. Kostyme sørger også for at sminke og raske skift går som smurt, og at alle tar seg godt ut på scenen! Kostyme spiller en viktig rolle for revyens utseende, og er noe du kan være med på å utforme! Stillingen krever ikke at du kan å sy. Gruppen har tid til å lære sammen, så du bør bare være motivert til å arrangere møter og andre sosiale ting for gjengen din!

PR-sjef

PR-sjef er hovedansvarlig for revyen sine promotering, sosiale medier, logo, gensere og mye mer! Sammen med gruppen din presenterer dere revyen for verden utenfor, og hvordan det skjer er opp til dere. Revyen søker deg som er utadvendt og gira på å skape interesse og nysgjerrighet rundt revyen!

Sosialsjef

Er du glad i å skape god stemning og koselig stunder? Da bør du bli sosialsjef. Dette innebærer at du er hovedansvarlig for å arrangere alt fra store fester og små sammenkomster i revysammenheng. Under de mer intensive periodene til revyen vil også du være med for å sørge for mat og snacks, og at alle trives og har det bra. Akkurat hvordan det blir gjort er opp til deg og gruppen din!

🎉
21
:tada:
👑
19
:crown:
🤩
13
:star_struck:
🎊
11
:confetti_ball:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
marcusaf's profile picture
5. mai 2023 kl. 13:30

For noen utrolig morsomme verv å søke på!!!