Content banner
Skrevet av Kristoffer Krogh Wetterhus 16. apr. 2023 kl. 21:10

God søndag alle sammen!

Håper alle har kost seg masse med fri og har fått slikket litt sol i påsken!☀️😎 Skal man tolke den litt motvillige oppstarten av skole blant abakuler, ser det hvertfall ut som at folk har hatt det bra i ferien!

I påsken ble det “semesterlige” FIF-møtet (Forente IT-Foreninger) holdt, denne gangen i Tromsø✈️ FIF er et forum med linjeforeninger for IT-studier rundt om i landet, som du kan lese mer om her. Fra Abakus var det Alexander Auren og Torjus Østensen som deltok og la fram et forslag til forbedring av sommerjobbsaken👏🏼 Torjus kom innom HS-møtet denne uken og presenterte resultatet fra FIF. Referatet og mer info om sommerjobb-saken kan du lese her.

På tirsdag var det back to business igjen etter påsken, selv om det fortsatt var litt ferie-stemning på A3 og EL-bygget, og på onsdag ble det første allmøtet til Abakusrevyen holdt🎭 Der ble det valgt ny revysjef, nestleder og økonomiansvarlig:

    • Jonas Wolla (revysjef)👑

    • Emma Pedersen (nestleder)💫

    • Adrian Fauske (økonomiansvarlig)💸

Vi gleder oss masse til å se hva dere og resten av den kommende gjengen i Abakusrevyen 2024 kan klare å stelle i stand til neste års fest av en revy!🎊

Det har vært flere valg denne uken, og våre kjære gæmliser❤️ i backup har fått ny leder: Fredrik Aakredalen!🤴🥳

Statutt-utvalget som skal revidere statuttene til Abakus har blitt satt og starter sitt arbeid neste uke📝 Medlemmene av utvalget er:

    • Elias Borge Svinø

    • Erling Feet Nesset

    • Jonatan Risåsen

    • Tiril Syslak

    • Torjus Østensen

    • Vegard Ervik

Neste uke blir det bedpres med Cognite som ender på ØX Tap Room, og digital bedpres med Palantir Technologies. På tirsdag kan du snøre på deg klatreskoene og bli med på buldrekurs🧗‍♀️, på onsdag er det Gamedev-kurs med Kantega, på fredag er det perledag på kontoret og frokostforedrag med selveste ✨Magnus Schjølberg og Jenny Yu✨ – tidligere abakuler – som kommer med litt tips og triks inn mot eksamensperioden. Og sist men ikke minst, på lørdag er det duket for AbelLAN med konkurranser og god stemning🎮

Lykke til med uka som kommer!❤️

❤️
5
:heart:
👑
4
:crown:
🎉
4
:tada:
🧨
3
:firecracker:
🎩
2
:tophat:
📜
2
:scroll:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere