Content banner
Skrevet av Kristoffer Krogh Wetterhus 6. mars 2023 kl. 09:35

Hei og god mandags morgen(🤔) alle flotte abakuler!☀️🔴

Håper dere har hatt en strålende uke, og gleder dere til uka som kommer!🤩

Den siste uken har det vært sene kvelder og høyt stressnivå for alle våre flinke folk i revyen, men for et show det ble!!🎭🕰🏆 I etterkant har det kommet skryt fra alle kanter, både fra andre studenter, andre revyer og andre linjeforeninger👏🏼 Dette kan dere! Jeg gleder meg allerede til neste år⏳

På lørdag var det Vaargalla med det årlige inntoget av gamle, glitrende juletrær🎄🏅 Arrkom har stått på, og det ble en strålende aften med god mat og underholdning, ledet av konferansiererene Skjalg Skorstad og Haakon Lauvrak som bød på både seg selv og god stemning👯‍♂️ Det var dog ikke helt uten grunn at så mange gamle abakuler tok turen tilbake til Trondheim på Vaargalla, for i løpet av kvelden ble de nye medlemmene av Den Gyldne Kulerammes Orden innstilt🎖:

-       Hennes Sindighet Baksidakontakten “Dette er kanskje en upopulær mening” – Anna Storli Tveit

-       Hennes Ungdommelighet Budsjettkvelddronningen McScrooge – Anchana Balasingham

-       Hans Statutthet IDIktatoren “Da jeg var i HS” – Erling Nesset

-       Hans Responshet 68+1 – Ludvig Hozman

-       Hans Ydmykhet “Dette kan vel gjøres på en bedre måte?” – Torbjørn Birkenes

-       Hans Hobbypsykologhet Fotografen – Marius Dreyer

-       Hans Overtenthet “McKinsey, kan jeg få jobb?” – Carl Axel Lind

Kvelden ble avsluttet slik den burde avsluttes: med Ababand på scenen og bra musikk!🎶

Selv om forrige uke var innholdsrik med masse gøyale arrangementer, er det ikke manko på bra opplegg denne uken heller. I dag blir det Capture the Flag🚩, Code in the Dark👩🏽‍💻, Escape Room🔐 og god mat på Bedrift-Til-Bedrift. På onsdag er det kvinnedagen og i den anledningen holdes det et inspirerende frokostforedrag👸🏻. På tirsdag kan du ta med deg ditt eget prosjekt til Koseprogg, på torsdag blir det god stemning på Rockheim med "Senkveld á la Netcompany", på fredag er det vinsmaking🍷, og på søndag kan du børste støvet av quiz-kunnskapene dine på Den Gode Nabo🧐.

Det er enda en stund til Fadderperioden, men har du lyst til å se dine tegninger sprade rundt i Trondheim etter sommeren? Da er det bare å møte opp på kontoret i løpet av uka og drodle ned ditt fadder-t-skjorte-design. Kanskje du vinner et gavekort også🤔

Vi i det nyvalgte HS har også hatt vårt første møte hvor vi styrte showet🌟 Her kan dere se hva vi snakket om og hvordan det gikk! Vi setter utrolig pris på den tilliten dere abakuler har gitt oss, og ser fram til å bli enda bedre kjent med dere neste året❤️ Vi gleder oss!

Tusen takk til det forrige HS for et fantastisk år❤️

❤️
14
:heart:
😎
6
:sunglasses:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere