Content banner
Skrevet av Ingebjørg Tørresen 19. feb. 2023 kl. 16:30

God søndag kjære abakuler!❤️



Denne uken har være begivenhetsrik, med blant annet startupkveld, kurs med PwC og Vaarblot som nå er bragt tilbake. Kjærlighet ble spredt på kontoret på valentines.❤️



Denne uken ble det avholdt Ordinær Generalforsamling.🔴 Her ble det blant annet vedtatt at det skal settes ned et utvalg som skal gjøre en skikkelig gjennomgang av våre nokså innviklede statutter, revyen er nå definert i statuttene, og enhver liten endring av logoen må ikke lenger gå gjennom Generalforamlingen. Det ble også valgte nytt hovedstyre. Hovedstyret 23/24 er:

👑Henriette Bjørheim, leder

💫Maria Hafsahl Karlsen, nestleder

🤑Kristoffer Wetterhus, økonomiansvarlig

💃Maria Hurtado Beisvåg, gruppeansvarlig Sosial

📸Elena Willmann, gruppeansvarlig Media

🔗Mona Helness, gruppeansvarlig Inter

Gratulerer så mye til dere og de nye komitéledere. Vi gleder oss masse til å se hva dere får til!



Generalforsamling er også et sted der vi hedrer de som har lagt en ekstra innsats i linjeforeningen vår. Det er med stor ære vi innstiller denne flotte buketten til Den Gyldne Kulerammes Orden:

💰Torbjørn Birkenes

🌞Anna Storli Tveit

📷Marius Dreyer

💸Anchana Balasingham

🧑‍💻Erling Feet Nesset

💻Ludvig Hozman

🕺Carl Axel Dønnum Jensen Lind

I tillegg ble Erling Feet Nesset og Stein Otto Svorstøl utnevnt til æresmedlem.🎖 Vi takker dere for alt dere har gjort for Abakus over flere år.



Den kommende uken skjer det mye spennende. På mandag er det bedpress med Blank, et design- og teknologimiljø fra Oslo. På tirsdag har du mulighet til å progge botter som skal konkurrere mot hverandre på Koseprogg. På onsdag kan du teste ut Bekk sitt nyoppdagede univers: Labyrinten. På torsdag blir det softskills-kurs og JavaCava med vår kjære HSP Netcompany. På fredag kan data bli bedre kjent med instituttet sitt IDI på Catch IDI.



Vi i avtroppende hovedstyre vil takke dere alle for tilliten dette året! Vi hadde vårt siste møte denne uken. Du kan lese referatet her.

Vi håper alle får en fin uke!⭐

🥳
3
:partying:
👩‍👩‍👧‍👧
1
:family_woman_woman_girl_girl:
🙍‍♂️
1
:frowning_man:
👩‍👩‍👧
1
:family_woman_woman_girl:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere