Content banner
Skrevet av Ingebjørg Tørresen23. okt. 2022 kl. 14:38

God søndag fine abakuler!❤️

Tiden flyr og vi runder av en ny uke. Vi håper dere har hatt en fin uke! Denne uken har Variant hatt kurs i spillutvikling i Unity og NRK har hatt lunsjkurs med temaet Popcorn og klokker. Vi har hatt samarbeidsbedpress med Online og Bredvid, hvor man kunne lære mer om konsulentbransjen!⭐️ Det har også vært Fuck Cancer perleworkshop, hvor det ble perlet til en verdi av 17 000 kr!

Etter mange stillesittende timer med øvinger og pensum, har du i dag du mulighet til å få beveget deg litt på kanonballturnering. Du har ellers muligheten til å catche opp i DiskMat-pensumet på midtsemesterforelesning. I kveld er det i tillegg duket veldedighetsfest! Her får du muligheten til å by på stilleauksjon, bidra til å nå stretchgoals og delta i ulike konkurranser og stands. 🥳 Ta turen innom og støtt en god sak!

Den kommende uken har mye spennende i vente! På mandag er det collabpres med Otovo, Squarehead Technology og OnTime networks, tre spennende inhouse-bedrifter!

Tirsdag kan du delta på koseprogg, og dyrke din kreative side på Paint and sip🖌🖼

På onsdag og torsdag får vi besøk av vår kjære HSP Netcompany, som skal holde todagers kurs om sikkerhet.🔐

Fredag er det duket for en av året viktigste begivenheter, nemlig sekundær generalforsamling!🧮🔴 Dette er Abakus sitt sitt høyeste organ og holdes to gang i året. På sekundær generalforsamlingen velges Abakus sitt Fondsstyre. Dersom du ønsker å stille kan du sende en melding til Carl Axel (Abakus-leder). På generalforsamlingen legges det også frem statuttendringsforslag og andre saker.

Finn frem ditt beste kostyme og bli med på halloweenfest på LaBamba på lørdag! Det blir en skremmende bra fest du ikke vil gå glipp av!🎃

Etter en lang uke kan du senke skuldrene mingling og hængmat fra maccern på kontoret før du kan nyte noen bobler i glasset på AbaCava!🥂🍔

Vi i Hovedstyret driver stort sett bare med planlegging av generalforsamlingen, men har også diskutert litt andre saker. Referatet fra ukens møte finner du her.

Håper alle får en strålende uke og vi gleder oss til å se dere på veldedighetsfest i kveld!❤️

Kommentarer

Vennligst logg inn.