Content banner
Skrevet av Ingebjørg Tørresen4. sep. 2022 kl. 12:29

God søndag kjære abakuler! Håper alle har hatt en fin uke!❤️

Gratulerer så mye til alle nyformaterte medlemmer!🎀☂️👶🏻 Håper alle koste seg på immball i går. Det var hyggelig å se så mange førsteklassinger i finstasen💃🕺.  Stor ros til Arrkom for gjennomføring av et så bra arrangement!

Semesteret er i gang for fullt og det er mye som skjer om dagen. Lurer du på hva Hovedstyret har gjort denne uken, kan du lese referatet fra møtet vårt her.

Denne uken har komitéene i Abakus opptak. Vi vil minne om at i kveld er siste mulighet for å søke. Om du sitter og vurderer å sende inn en søknad vil vi bare si: søk, søk, søk! Dette er en super mulighet til å få seg nye venner, og gjøre ting du ellers ikke ville gjort. 

Abakus har også mange andre måter å engasjere seg på, blant annet gjennom en av de ulike Undergruppene. Snart åpner i tillegg Abakusrevyen opptaket sitt!🎭

Den kommende uken er det duket for semesterets første koseprogg! Dette er et arrangement der du kan leke deg litt med programmering. Det er ingen krav til hva du skal programmere. Du kan både jobbe på egne prosjekter eller så har Koseprogg noen idéer til hvor du kan starte!💻

For 4. og 5. klasse går turen til Oslo og BedEx 2022. Dette er en gylden mulighet til besøke en mengde bedrifter. Alle som skal på tur på bli med i Slack-kanalen her for videre informasjon. 

Vi i Hovedstyret ser frem til en forrykende høst med dere alle!🥳

Kommentarer

Vennligst logg inn.