Content banner
Skrevet av Lise Jakobsen1. mai 2022 kl. 19:31

Hei, og god søndag alle abakuler 🌼 

Tiden suser forbi, og dette er faktisk siste weekly før eksamensperiode og sommerferie! Den siste uken ble det arrangert AbaTED Talks & Koseprogg 👀  Stor ros til de som sto for arrangementet og talene!🌹 Vi hadde også vårt siste HS møte for våren som denne gangen var hele Ledelsen med. Referat fra møtet finner dere her.

Som nevnt er det eksamensperiode nå, men det betyr ikke at man ikke skal ha noe å se frem til. Så les litt videre å finn ut hva du har å se frem til i Abakus fremover ❤️

De fleste har nå forhåpentligvis fått mail angående kaffeprater som HS har lagt opp til, om ikke kan du lese mer her. Vi ønsker at alle som har noe på hjertet til HS benytter seg av anledningen her til å formidle det!

På tirsdag kommer Netcompany med softismaskin til A3 kl 13:00!! Ta turen innom for en softis da vel!🍦

Glem heller ikke Kompani Abakus som går av stabelen torsdag 5.mai og der det fortsatt er ledige plasser! Dette er en unik mulighet til å kjenne på litt skikkelig mestringsfølelse, som vi alle kan ha godt av i stressende stunder! Link til arrangement her

Andre arrangement som kan være verdt å merke seg før semesteret ender er Eksamensgrill i Høgskoleparken 8.mai og 17.mai-frokost! Fagkom legger også opp til Eksamensforelesninger som kan være nyttig å få med seg🌟 Sist men ikke minst ønskes også abakuler hjertlig velkommen til Abakus Sommerfest 25.juni i Oslo! Følg med på abakus.no for mer info senere!☀️ Fremover stiller HS enkelte dager med is og snacks på sal, så følg med på HS og Abakus sin instagram, så kanskje vi kommer akkurat der du sitter!🍦 Koskom kommer også til å stille med sin forfriskende Lunsjamen, så følg med videre på abakus.no for tidspunktene!🥨 Da gjenstår det bare å ønske alle masse lykke til på eksamen, vi håper alle tar seg tid til pauser underveis også! Til slutt et forhåpentligvis motiverende quote:

– Jeg strøk på eksamen i noen fag, men vennen min sto i alle, og nå er han ingeniør i Microsoft, jeg er eieren av Microsoft. 

Bill Gates (1955-), amerikansk forretningsmann.

:heavy_heart_exclamation:
5
:partying:
🥳
4
:icecream:
🍦
4
:sun_with_face:
🌞
4

Kommentarer

Vennligst logg inn.