Content banner
Skrevet av Pia Asbjørnsen24. apr. 2022 kl. 19:56

Heihei!

Nå er det to uker siden siste weekly, og vi i Hovedstyret håper alle har hatt en fin påske🐣 med masse godteri, og lite skole 🍫.

Den siste uken har det mildt sagt skjedd mye. Lurer du på hva Hovedstyret har gjort? Da kan du klikke deg inn her for å lese referatet fra møtet vårt denne uken. 

Vi vil starte med å gratulere backup med valg av ny leder, Tiril Syslak 🎉. Vi i Hovedstyret ønsker deg lykke til i din nye stilling❤️.

 På fredag og lørdag var det A-blokka fest. Vi håper at alle som var med koste seg masse, det gjorde hvert fall vi. Tusen takk til arrangørene fra Abakus, TIHLDE og Online som har gjort en fantastisk jobb, dette kunne ikke blitt bedre✨. Alt fra mekanisk okse, til quiz, til Heidis🍻, og alt på A-blokka😱! At dette var mye å organisere er ikke noe å lure på, så vi håper alle som var der benyttet seg av sjansen til å bli kjent med noen av naboene våre.

Til flere andreklassingers fortvilelse, var det oppmøte for listingløpet kl.07.30 i dag 🎀☂️👶🏻. Abakus har hatt to trinn som har vært uformatert alt for lenge🕙, men vi kan fra og med i dag gledes over at disse nå er blitt formatert! En solfylt søndag er perfekt for fine, nakne, illeluktende🐠 og hårete abakuler å løpe rundt i byen🏃‍♀️.

Til uken er det flere spennende arrangementer. Sliter du for eksempel med å få sommerjobb fordi de eneste bilene du har av deg selv er fra BK kl.02.30 på en lørdag? Da kan du få hjelp av PR på mandag til å ta CV-bilde 📸. Meld deg på her.

På tirsdag holdes det AbaTED Talks, et samarbeid mellom Fagkom og Koseprogg. Her holdes det lyntaler fra forskjellige techere med varierende temaer. Deretter blir det koseprogging og pizza 🍕.

 Lurer du på hva slags bedrifter man kan jobbe i etter studiet, og hvordan de er? Da er B2B perfekt for deg. B2B, bedrift-til-bedrift, holdes på torsdag. Her får du besøke Accenture og Variant. I tillegg til at du får erfare hvordan bedriften er, holdes det også korte kurs om ulike teknikker og teknologier brukt i næringslivet🧑‍💻.

Takk for en fantastisk uke, vi ser frem til fiskelukt på A3 i morgen🤪

:tropical_fish:
🐠
7
:money_mouth_face:
🤑
6

Kommentarer

Vennligst logg inn.