Content banner
Skrevet av Hedda Mathilde Sæther Langvik 28. mars 2022 kl. 08:15

Har du lyst til å være med å sette opp tidenes show sammen med andre abakuler?

Ble du inspirert av «Svin på skogen» og vil bli med på å lage noe så kult? Kanskje sitter du på forbedringsforslag du brenner etter å legge frem. Søk revystyret så har du mulighet til å sette ditt preg på tidenes forestilling!

Det kreves ingen forkunnskaper å søke seg inn til revystyret. Som gruppesjef er du bindeleddet mellom styret og din gruppe. Utover dette er du ansvarlig å planlegge og lede møtene innad i gruppen din. Din aller viktigste oppgave er å sørge for et hyggelig og sosialt miljø blant alle i din gjeng.

Søknadsfrist er fredag 8.april og du kan sende søknaden din her

Små og store spørsmål samt benkeforslag kan sendes til revysjef@abakus.no eller Nicoline Mork på Slack

Les mer om alle stillingene;

Nestleder Bak hver revysjef står en enda sterkere nestleder! Som nestleder vil du være med å bistå revysjefen, økonomisjefen og alle andre i styret og revyen før øvrig med mye av de administrative og kreative oppgavene som kreves for å gjennomføre en revy! Dette er en veldig fleksibel stilling som du kan forme som du vil. Som nestleder er du i en unik situasjon der du kan bidra med så mye eller lite du har lyst til både kreativt og administrativt og kan virkelig bli med å sette ditt preg på revyen!



Regissør Som regissør vil du være kreativ ansvarlig i revyen. Du kommer til i stor grad sammen med revysjefen og musikalsk regissør til å bestemme over hvilket sketsjer og sanger som er med i revyen, samt hvordan de blir fremført. Du vil også være ansvarlig for å ta opp skuespillerne og planlegge/gjennomføre øvinger med dem.



Økonomisjef For at vi skal slippe å se Abakusrevyen i en episode av Luksusfellen, trenger vi en motivert og engasjert økonomisjef. Som økonomisjef vil du ha overordnet ansvar for økonomien og budsjettet til revyen. Du blir kasserer i Abakus og får innsikt i hele Abakus sitt økonomiske virke. Her får du nødvendig opplæring og støtte, samt mulighet til å påvirke revyens muligheter. Du vil også jobbe tett med Abakus' nyeste komité, Bankkom. Du kommer til å jobbe mye sammen med revysjefen og ha en stor innflytelse på avgjørelser som blir tatt innad i revyen. Dette er et verv som fint kan kombineres med andre i revyen!



Musikalsk regissør Musikalsk regissør har overordnet ansvar for gjennomføringen av musikken i revyen. I tett samarbeid med regissør skal musikalsk regissør sørge for at musikalske innslag og bandnummer blir koordinert, innøvd, og fremført på en god måte. Dette innebærer at du må sette deg godt inn i arbeidet manus og skuespill gjør, og du vil bruke mye tid på å støtte disse i musikalske sammenhenger. Musikalsk regissør er også kapellmester for bandet, og står blant annet for at musikken bandet spiller blir produsert og innøvd. Er du glad i musikk og revy, men ikke vet helt hvor du kan bidra best, så kan dette være en perfekt stilling for deg, fordi du får vært med på «litt av alt»



Bandsjef Som bandsjef leder du vårt fantastiske revyband gjennom året. Bandsjef ser til at bandøvelser blir planlagt og gjennomført, og har som hovedansvar at logistikken og sosiale arrangement er i boks, slik at koret og bandet får skinne på sitt sterkeste under show. I tillegg får bandsjef anledning til å bli godt kjent med det lydtekniske, noe som er kritisk for både gode øvelser og et godt samarbeid med teknikkgruppa. Bandsjef kommer til å lede bandet og koret sammen med musikalsk regissør, slik at man aldri er alene om jobben.



Manussjef Som manussjef er man ansvarlig for at manusgruppa får gjort noe produktivt på manusmøtene, og motiverer gruppa til å skrive sketsjer og sanger. Manussjef setter opp ukentlige manusmøter og sosiale sammenkomster. Det viktigste er at man bidrar til et trygt og sosialt miljø der folk tør å by på seg selv og sine ideer. Ideelt sett sørger manussjefen for at sketsjene inkluderer vanskelige musikalnumre, haugevis av rekvisitter og kompliserte kostymer slik at de andre gruppene får nok å gjøre.



Scenesjef Som scenesjef er du ansvarlig for å designe, planlegge og koordinere arbeidet rundt revyens scene, kulisser, rekvisitter og skilt. Det kreves ingen forkunnskaper til denne stillingen, du kommer langt med Google og motivasjon! Utover dette vil du også være ansvarlig for å organisere, motivere og finne på sosiale ting sammen med de andre medlemmene i scenegruppa!



Teknikksjef Teknikksjefen har overordnet ansvar for alt det tekniske i revyen. Ditt hovedansvar blir å koordinere mellom de ulike undergruppene i teknikk slik at showet blir så bra som mulig! Hvordan du velger å gjøre dette er helt opp til deg! I tillegg innebærer vervet å planlegge og lede møter, drive opplæring og motivere medlemmene i teknikkgruppa.



Dansesjef Er du en kreativ person som er glad i å danse? Som dansesjef er du ansvarlig for å planlegge treninger og lage koreografi sammen med danserne. Dere lærer også våre fantastiske skuespillere koreografien. Du trenger ikke å være den mest erfarne danseren, du kommer langt så lenge du er motivert til å lære mer og hjelper danserne å være kreative. Kostymesjef Lyst til å lede et kreativt team? Som kostymesjef er du ansvarlig for kostymene som skal lages og koordineres til revyen. Kostyme sørger også for at sminke og raske skift går som smurt, og at alle tar seg godt ut på scenen! Kostyme spiller en viktig rolle for revyens utseende, og er noe du kan være med på å utforme! Stillingen krever ikke at du kan å sy. Gruppen har tid til å lære sammen, så du bør bare være motivert til å arrangere møter og andre sosiale ting for gjengen din!

PR-sjef PR-sjef er hovedansvarlig for revyen sine promotering, sosiale medier, logo, gensere og mye mer! Sammen med gruppen din presenterer dere revyen for verden utenfor, og hvordan det skjer er opp til dere. Revyen søker deg som er utadvendt og gira på å skape interesse og nysgjerrighet rundt revyen!



Sosialsjef Er du glad i å skape god stemning og koselig stunder? Da bør du bli sosialsjef. Dette innebærer at du er hovedansvarlig for å arrangere alt fra store fester og små sammenkomster i revysammenheng. Under de mer intensive periodene til revyen vil også du være med for å sørge for mat og snacks, og at alle trives og har det bra. Akkurat hvordan det blir gjort er opp til deg og gruppen din!

😍
15
:heart_eyes:
❤️
9
:heart:
🥳
8
:partying:
🎭
8
:performing_arts:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
marcusaf's profile picture
28. mars 2022 kl. 13:20

Verdens hyggeligste styre å være i! <3