image
Skrevet av Kristoffer Wetterhus27. mars 2022 kl. 17:55

Bankkom er Abakus sin nyeste komité, som ble opprettet under den ekstraordinære generalforsamlingen høsten 2021. Komiteens primære oppgave er å drifte Abakus sin daglige økonomi. Dette er en omfattende jobb som innebærer mye ansvar. Vi trenger engasjerte, ansvarsfulle og ikke minst sosiale abakuler til å være med og forme denne komiteen! 

Bankkom er i oppstartsfasen som ny komité, med et stort fokus på å skape en sosial gjeng som finner på mye gøy. Vi leter derfor etter sosiale og omgjengelige personer som kan spille godt på lag med resten av gjengen. Komitéen vil samarbeide med alle deler av Abakus, og vil dermed ha muligheten til å bli kjent med mange hyggelig mennesker på tvers av hele linjeforeningen.

Som Bankkom-medlem vil man bli godt kjent med Abakus sin økonomi. Bankkom har ingen strategisk beslutningsmakt, men vil ha en stor mulighet til å se på hvordan de økonomiske prosessene i Abakus fungerer og hvordan de kan forbedres. Abakus’ økonomi har vokst veldig de siste årene, og med det er det viktig å ha medlemmer som er kompetente innen økonomi. Bankkom sin arbeidskraft vil derfor bli verdifull for resten av Abakus, eksempelvis i form av rådgivning og opplæring av andre som jobber med økonomi i linjeforeningen.

Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne søke. Som Bankkom-medlem vil man få god innsikt og kunnskap om blant annet hvordan økonomi fungerer i en organisasjon, budsjettprosesser og MVA-oppgjør. I tillegg vil man få god trening i regnskapsprogrammet Fiken, Google Sheets (Excel), e-post og møtekultur. Alt dette er verdifull kunnskap som man kan ta med seg videre i livet. Dette vil kunne komme godt med i situasjoner som jobbsøking, verv og eventuelt egne start-up’s. 

Per nå består Bankkom av de økonomiansvarlige fra alle komiteene, revyen og jubileet. Dette er en gjeng engasjerte studenter som sammen vil stå for vårens opptak og jobbe med å utforme komitéen. Vi trenger deg som er interessert i å lære, ta ansvar og ikke minst å ha det gøy for å ta denne komiteen videre til nye høyder. Som medlem av Bankkom vil man ha en veldig stor mulighet til å være med å påvirke utviklingen av komitéen. 

Høres dette spennende ut? Send en søknad, så gleder vi oss til å se deg på intervju!

Vi tar i mot søknader på https://nettskjema.no/a/259719, søknadsfrist onsdag 30. mars 23:59.

NB: Bankkom kommer også til å ha opptak til høsten samtidig som de andre komitéene. Dette medfører at vi ikke tar opp like mange nå som på et vanlig opptak.

:money_mouth_face:
🤑
14
:heart_eyes:
😍
10
:sunglasses:
😎
8

Kommentarer

Vennligst logg inn.