image
Skrevet av Pia Asbjørnsen13. mars 2022 kl. 17:10

God søndag alle abakuler🔴!

Denne uken har gått i ett. Startet med åpningsdag av Jubileumsuken på A3🎉, etterfulgt av mange vellykkede jub-arrangementer, med galla på fredag! Jubileumsstyret fortjener en stor takk for å stelle i stand en utrolig morsom uke, og gratulerer til Abakus som er blitt 45 år! 

Ukens HS-møte var det første møtet som HS 2022 har holdt, med Carl Axel i spissen. Dermed ble ukens møte litt som en test for nye HS, og vi tror det bare kan gå fremover her i fra. En spennende sak som ble diskutert er et evt. samarbeid med REKOM (som blant annet eier Heidis), som Arrkom holder på med! Møtereferatet finner dere her .

Selv om jubuken er over, er det flere spennende ting som skjer uken som kommer! 

På mandag vil første utgave av Plater og Pils fra Abajam sluppet🎶, og du kan nyte musikk fra vinyl på LaBamba med selveste Abajam. I tillegg kan du få pølser på kontoret av Koskom, fordi pølser🌭 + toastjern = ❤️. 

På tirsdag arrangeres En Psykt Vanlig Uke, her får du lære mer om mental helse! 🧠💕

Onsdag står Easee klare på skolen for å holde en spennende bedriftspresentasjon, som blir etterfulgt av middag på Olivia. 

Og har det vært litt for fint på Rockheim og Scandic den siste uken, fortvil ikke, LaBamba holder åpent med Full Moon Rave på lørdag. Nå kan du pakke vekk gallakjolen og finne den billige, neongule singleten fra Ios 💛!

Er til og med LaBamba for fint for deg? Ikke noe problem, Arrkom har nemlig leid Bodegaen på Singsaker studenthjem. Kom hit for å feire ☘️St.Patricks Day☘️

Ha en fin uke!

:four_leaf_clover:
🍀
9
:shamrock:
6

Kommentarer

Vennligst logg inn.