image
Skrevet av Solveig Utheim Aune6. mars 2022 kl. 16:31

Hei og hopp alle abakuler! Håper alle har hatt en fin helg og gleder seg til en heidundrende jubileumsuke! Masse ros til Jubileumsstyret som har jobbet for en så fin feiring. Det skjer spennende ting hver dag den kommende uken så følg med på abakus.no, her kan du ikke gå glipp av noe! Det braker løs allerede imorgen kl12 på A3. 

Denne uken var det catch IDI med masse spennende fagling input, og ikke minst en god middag med god underholdning! Ros til Ababand som opptro. 

Vi ønsker også å gi masse ros til Abakusrevyen som hadde premiere på torsdag. Revyen har fått strålende tilbakemeldinger fra Under Dusken, og vi er helt enige! For noen flinke folk. 

Dette er avtroppende HS sin siste weekly, og vi ønsker å si tusen takk for et supert år, og ønske nye HS og resten av Ledelsen masse lykke til med året som kommer. Vi er sikre på at det blir helt amazing❤️

Nå er det bare å senke skuldrene (kanskje med et glass cava i hånden?) og nyte resten av søndagen. Takk for oss!Referat fra ukens HS-møte er her.

:heart:
❤️
5
:clinking_glasses:
🥂
3

Kommentarer

Vennligst logg inn.