image
Skrevet av Cecilie Knudsen20. feb. 2022 kl. 19:31

God søndag alle sammen! ❤️

Håper dere har hatt en strålende helg og kost dere masse. Noen av dere deltok kanskje på HÆLGA, et supert todagers arrangement backup arrangerte i helgen. Masse ros til dem. 🥰

Vi går inn i vår siste uke i HS, så ukens møte bestod i stor grad av planlegging av generalforsamlingen og onboardingen av de nye. Referatet leses her. 

Årets ordinære generalforsamling er altså nå på fredag, 25.februar, og vi oppfordrer alle til å delta. Dags- og forretningsorden er linket i arrangementet så dere kan lese dere opp her. Mange av sakene angår fondsstyret og hvordan vi skal bruke Abakus’ midler. Det vil også være valg til Hovedstyret, som blir spennende! Så kom om du vil være med i diskusjoner eller stemme over hvem som skal lede skuta videre. Det er nå du har mulighet til å påvirke Abakus slik du ønsker. 🌟

Utover det er det mye spennende som skjer til uken! Allerede to arrangementer med vår HSP, Netcompany, i morgen. Dagen starter med et kurs i softskills, “Fra studentlivet til konsulentlivet”, og ender med litt JavaCava/Prog&Pils på DIGS. For en dag!

Fagkom og Koseprogg har et samarbeidsarrangement på tirsdag, nemlig et nybegynnerkurs i Firebase, veldig nyttig for dere som har PU. Det stopper ikke med kurs der, på onsdag vil Bouvet ha et digital kurs i Arduino. Mye lærerikt den kommende uken. 

Ønsker du en forfriskende start på torsdagsmorgen? Da kan du møte opp på Skansen kl. 08:00 for et nydelig (eller grusomt) morgenbad. Et godt initiativ fra Koskom! 🌊

Fredag kan du også starte dagen tidlig, med et frokostforedrag i regi av AVF med tema “Hvordan få en meningsfull og givende karriere”. Det vil bli servert baguetter fra Rosenborg Bakeri! 

På lørdag skal LaBamba endelig ha første åpningsdag dette semesteret! Det er klokkefest med 5 ulike temaer på 5 timer, det vil man ikke gå glipp av. 

Ha en strålende uke også sees vi på generalforsamling fredag. 😄

Husk, det er aldri for sent å finne ut at du vil stille til HS, man trenger ikke forhåndsstilte. 

:yellow_heart:
💛
5

Kommentarer

Vennligst logg inn.