Content banner
Skrevet av Gangeya Balarajah18. feb. 2022 kl. 09:46

I disse dager søker backup nye medlemmer som vil bli med å bidra til Abakus!

Hva ER backup?

backup er en litt annerledes komite enn de andre i Abakus: Vi har ikke like definerte roller som de andre, men vi har minst like mye engasjement for linjeforeningen. Det kan virke som at backup er en gjeng med folk som vet alt og som alltid skal ha noe å si om en sak, men det er ikke helt sant. Vi er et varierende utvalg mennesker som har én ting til felles: Vi brenner for Abakus! Sammen jobber vi for at linjeforeningen skal ha et fantastisk tilbud til studentene.

I backup er det også mulig å opprette nye prosjekter, eller forbedre de som allerede finnes. I høst opprettet vi for eksempel et prosjekt som der vi evaluerte budsjettprosessen i Abakus.

Andre prosjekter vi jobber med er: 

  • Interessegrupper 

  • Baksida

  • Buddyordningen 

  • Podcast 

  • Ledertrening 

  • Kickstart 

  • HÆLGA 

  • Fadderperioden for masterstudentene

… og mye mer!

Hvem kan søke backup?

Vi er avhengig av forskjellige perspektiver og erfaringer for å gjøre oss bedre, både prosjektmessig og sosialt. Derfor kan hvem som helst engasjerte mennesker søke backup! Så om har du vært med i revyen, en komité, UKA, Samfundet, itDAGENE, XCOM, andre linjeforeninger eller noe annet: Vi trenger deg!

Har du en spennende idé om hva som kunne vært fint for Abakus? Eller virker noen av de eksisterende prosjektene interessante å jobbe med? Søk backup! Du trenger ikke vite nøyaktig hvordan alle verdens ting skal gjøres. Det viktigste er at du er engasjert, tør å finne veien mens du går og vil gjøre Abakus til den triveligste linjeforeningen i verden.

Om du lurer på noe eller ønsker å nominere noen vi skal ta kontakt med, så send oss en mail på backup-rekruttering@abakus.no

Søk på s.ntnu.no/backup22 innen 27.februar 15:00!

Vi gleder oss ❤️

:heart_eyes:
😍
14
:older_man:
👴
11
:heart:
❤️
10
:older_adult:
🧓
8

Kommentarer

Vennligst logg inn.