image
Skrevet av Håkon Bjørkum13. feb. 2022 kl. 17:00

Hei og god søndag alle Abakuler!

Uavhengig om man er kjempehang fra X-fest, eller om kroppen er i toppform håper vi alle har en avslappende søndag og forebereder seg til en ny uke.

Uken som har vært har bestått av både bedpres, årets første koseprogg, spillkveld, filmvisning og mulighet til å bli kjent med undergruppen AVF (Abakus’ Veldedige Forening). I tillegg fikk rivaliseringen mellom Online og Abakus utspilt seg på X-fest, der det digitalt ble gjennomført konkurranser mellom medlemmer fra de to linjeforeningene. Etter heder innsats fra mange endte Abakus opp med seieren, og kan hente tilbake pokalen til vårt kjære kontor.

Denne uken har vi kunnet feire nesten full gjenåpning av samfunnet igjen, og bortgangen av både meter og munnbind. Man kan også begynne å glede seg til Abakus’ jubileum, og ikke minst jubileumsgallaen med plass til over 400 abakuler!

Uken avsluttes med visning av Super Bowl på kontoret. Om du har lyst til å få med deg en av årets største sportsbegivenheter, møt opp der klokken 23!

Neste uke er det bedriftspresentasjoner med både Netlight og Schlumberger. På mandag får er det Valentines, og i den anledning stiller Koskom opp med lapper man kan skrive til venner, bekjente, eller noen man har et ekstra godt øye til. Tirsdag foregår herrestafetten i skiskyting i Beijing, og dette kan man følge direkte fra A3 på Sportskino. Her serveres det også pølse og kakao til samtlige. Som om ikke det er nok arrangerer Fagkom introkurs i snøskred på tirsdag. Om du er en rutinert skigåer som vil ha litt oppfrisking, eller har lyst til å lære det mer grunnleggende innen snøskred er dette kurset for deg.

Nå er det ikke lenge til nåværende HS skal takke for seg, og et nytt HS skal ta over. På ukens HS-møte snakket vi blant annet om Abakus’ sparemål, og rekkefølgen på komitéledervalg og valg til HS. Hele ukens møtereferat kan leses her.

:heart_eyes:
😍
3
:smiling_face_with_three_hearts:
🥰
1

Kommentarer

Vennligst logg inn.