image
Skrevet av Håkon Bjørkum21. nov. 2021 kl. 16:35

Hei alle sammen, og riktig god søndag kveld. Vi har nå gått inn i en periode hvor dagene har blitt mørkere, eksamener nærmer seg, og det gjør heldigvis jul også.

Denne uken har Abakus gått sakte men sikkert inn i eksamensmodus, men det betyr ikke at det ikke har skjedd ting denne uken også! Det har vært bedriftspresentasjon med EY, Koseprogg, og eksamensforelesning i både ITGK og DatDig. I tillegg har mange kost seg på 3.-5. klassefest, og mange kommer til å hygge seg på Kino i kveld.

I tillegg sørger Koskom for å holde stemningen oppe på A3 ved å tilby TV-mandag på kontoret på mandager og lunsjamen på torsdager, hele eksamensperioden! I tillegg blir de to (!) nye toastjernene feiret neste uke med toastfestival på kontoret. Det er nesten så man slipper å kjøpe mat i eksamensperioden😄

Denne uken var det siste HS-møtet for semesteret. Der ble det blant annet pratet om den nyopprettede komitéen Bankkom, og en avrunding av året. Les mer i ukens møtereferat.

Nå som mange har lange dager med lesing er det viktig å ta vare på seg selv. Ta pauser, og husk å sette av tid til å slappe litt av også. Et godt tips er å finne noe som gir deg energi, og sette av tid til dette. Dette kan være en løpetur, en god film, det å gjøre noe kreativt, eller noe helt annet. Det viktigste er at det fungerer for deg. Det er ikke uvanlig at man ikke får gjort alt man planlegger en hel dag, så vær heller fornøyd med alt det du fikk gjort, i stedet for å tenke på de få tingene du ikke fikk gjort.

Hovedstyret vil ønske alle lykke til med eksamener, og ha en riktig god ferie når den tid kommer. Trekk pusten, og nyt ferien. Man kan også begynne å glede seg til alt det morsomme som skjer neste semester. Abakus feirer blant annet 45 år, og det må selfølgelig feires med et storslått jubileum.

(Litt tidlig, men snart) God jul🎅

:santa:
🎅
14
:yellow_heart:
💛
6

Kommentarer

Vennligst logg inn.