Content banner
Skrevet av Magnus Sagmo 7. nov. 2021 kl. 17:02

God søndag!

Håper alle koste seg like mye som meg med julemat og finstas på julebord!

Stor ros til nye Ababand som hadde sin første konsert i går, og til Elias Borge og Helene Bjørnsen som var flinke konferansierer! 🎁🧮🎄⭐️

Nå har vi valgt ny HSP, og på torsdag var det slipp av bedriften på kontoret. Abakus har nå skrevet ny kontrakt med Netcompany som varer vare i 3 år! Vi feiret med kake, ballonger og konfetti på A3, og Netcompany-repper kom utkledd i drakter fra Papirhuset for å skjule identiteten sin😱. 

Vi gleder oss masse til 3 nye år med Netcompany som hovedsamarbeidspartner! HSP-avtalen er en viktig brikke for å opprettholde tilbudet vi gir til alle studentene i dag. 

Samarbeidet med vår HSP hjelper oss å alltid forbedre organisasjonen Abakus og alt vi driver med. Hovedsamarbeidspartneren er en viktig sparringspartner, man jobber tett sammen for å kontinuerlig utvikle tilbudet vi gir til studentene våre, og i fellesskap kan man diskutere problemstillinger vi står overfor i hverdagen.❤️

Ledere og kasserere fra alle komitéene, revyen, og jubileumsstyret har i dag sammen med oss i HS diskutert seg gjennom årets budsjettkveld, som markerer slutten på budsjettperioden vi går gjennom hvert år. Det er en lang og komplisert prosess, men heldigvis er vi så gode venner at det har gått som en drøm <3 Stor ros til alle økonomiansvarlige i Abakus som får dette til å gå rundt!

Neste uke blir det bl.a. TV-mandag på kontoret, vinsmakingskurs, collab-bedpres og revyjubileum! Masse å glede seg til med andre ord!

Referat fra ukens Hovedstyremøte her.

🥳
5
:partying:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere