Content banner
Skrevet av Magnus Sagmo 31. okt. 2021 kl. 10:58

Hei og hopp alle sammen!

Dette har vært en begivenhetsrik uke for Abakus. Av arrangementer denne uken har det vært react-kurs med Koseprogg på mandag, med hele 100 proggeglade abakuler! På onsdag hadde de en oppfølgingsrunde der folk kan komme og få hjelp med både react og andre programmeringsrelaterte problemer. Det har vært bedpres med Cognizant, og Koskom har arrangert gresskarutskjæring på kontis. LaBamba er endelig åpnet igjen, og har arrangert både vors før TIX-konsert og Halloween-fest!

Etter en lang prosess har Ledelsen kommet fram til, og signert ny HSP-avtale. Det har vært mange møter, revideringer av kontraktforslag og workshoper innad i Ledelsen for å komme fram til den avtalen som gagner Abakus mest. Hvem det blir får dere se på torsdag, da blir det nemlig HSP-slipp!

Det ble også avholdt ekstraordinær Generalforsamling på fredag. Dette ble en kortere affære enn de foregående generalforsamlinger, takket være gode forberedelser, sunne diskusjoner og en flink ordstyrer. Her ble det blant annet vedtatt opprettelse av en ny komité, Bankkom, og at Abakus skal arranger to generalforsamlinger i året. Referatet finner du her [ikke ferdig renskrevet].

Den kommende uka er det valg til studenttinget. Der kan du bruke din stemme til å velge hvem som representer studentmassen både på fakultetsnivå og instituttnivå. Jeg oppfordrer alle til å ta en titt, og bruke stemmeretten sin. Informasjon om valget, kandidatene, samt mulighet til å stemme finner du her.

Det nærmer seg siste innspurt av øvinger før eksamensperioden, og nå som UKA er over kan mange få en real reality-check. På vegne av Hovedstyret vil jeg gjerne ønske alle lykke til med å gjøre/koke de siste innleveringene. Husk at det er vanlig å ikke forstå alt, og at eksamensperioden er der av en grunn.

Ukas HS-referat.

Ha en strålende søndag videre, og stay healthy <3

😍
6
:heart_eyes:
🥑
6
:avocado:
👨‍💻
3
:man_technologist:
👩‍💻
2
:woman_technologist:
👩‍🏫
2
:woman_teacher:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere