Content banner
Skrevet av Cecilie Knudsen 24. okt. 2021 kl. 08:38

God søndag alle sammen! 🌟

Her er ukens HS-referat 

Noen er kanskje litt slitne etter gårsdagens vors på kontoret og Jalla-Galla eller kjempegira for oktoberfest i dag. Uansett hvordan søndagen din ser ut håper vi den blir strålende! ❤️

Det har vært en forkjølelsesbølge som har spredt seg, noe sikkert mange av dere har kjent på. Ønsker derfor alle sammen masse god bedring, håper formen er på bedringens vei! 

Husk at det fremdeles er viktig å holde på de gode rutinene som å vaske hender og bruke håndsprit. 

HSP-prosessen nærmer seg slutten, noe som betyr at en ny HSP-avtale er rett rundt hjørnet. Ledelsen hadde en workshop på lørdag og skal ha en på mandag, det blir spennende. Les mer om ny HSP-avtale her. 

Den kommende uken byr på en rekke spennende arrangementer. Husk

Ekstraordinær Generalforsamling på fredag, oppfordrer også til å lese sakspapirene! Denne avholdes grunnet at det ikke var mulig å diskutere alle sakene som var planlagt for den ordinære generalforsamling våren 2021. Man kan fremdeles ta opp saker, til tross for at fristen er utgått, det vil da komme under eventuelt og ikke være en del av sakspapirene. 

Vil du lese deg opp på, og mulig diskutere, saker som har blitt tatt opp i Abakus? Sjekk ut det strålende forumet backup har laget her. Her kan man diskutere saker i Abakus utenfor generalforsamling og diskusjonskveld. 

Oppfordrer alle til å delta på Generalforsamling! Dette er en fantastisk mulighet hvor du kan si din mening og oppleve det smittende engasjementet abakuler har for linjeforeningen vår. 

Andre arrangementer denne uken er blant annet et nybegynnerkurs i React, som blir arrangert av Koseprogg og Fagkom, bedriftspresentasjon med Cognizant samt vanlig Koseprogg på onsdag. Her kan du rett og slett komme for å kose deg med progging. LaBamba skal ha vors på kontoret før TIX fredag og Halloween-fest lørdag. Gøy å se kjelleren i full drift igjen!

Den kommende uken er også siste uke av UKA så nyt den godt! Håper UKA har stått til all forventing og at dere har kost dere masse, sunget og danset masse og hatt det kjempegøy. 

Ha en fantastisk uke!💃🏼



 

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere