image
Skrevet av Erling Feet Nesset24. aug. 2021 kl. 17:57

Det er en stigende smittetrend blant studenter i Trondheim, og flere faddergrupper er berørt. Derfor har vi besluttet å avlyse de resterende arrangementene i fadderperioden til Abakus. Dette er fordi vi ikke er sikre på at tilstrekkelig smittevern vil bli opprettholdt, og at det fortsatt er mange som venter på testsvar.

Det er kommunen som driver med smitteinformasjon og smittesporing, og vil informere dersom man har vært nærkontakt med noen som er smittet. Husk på regler for karantene og hold deg hjemme hvis du har symptomer. Informasjon til nærkontakter til personer som er bekreftet smittet.

Har du behov for en test, er det viktig å bestille riktig. Personer uten symptomer skal bestille spytt-test på Statens Hus, mens de med symptomer skal bestille pinnetest på Leutenhaven. Her kan du bestille test og finne mer informasjon.

Utover at arrangementene i fadderperioden er avlyst, så gjelder fortsatt de samme nasjonale retningslinjene og anbefalingene som før. Det er naturligvis de man skal følge og som bestemmer hva man bør gjøre og ikke. Husk også at man bør holde en meters avstand, selv i private hjem med andre som er beskyttet. Mer info om reglene i Trondheim

Det føles kanskje kjipt at resten av fadderperioden er avlyst, men vi har heldigvis mange flere arrangementer, møteplasser og mye gøy som vil skje resten av året. Det vil være nok av muligheter til å få seg nye venner, og ikke minst skape mange gode minner <3 Ta vare på dere selv og andre! Vi føler med dere. 

:cry:
😢
35
:sob:
😭
20
:heart:
❤️
10
:wizard:
🧙‍♂️
2
:latin_cross:
2

Kommentarer

Vennligst logg inn.