Content banner
Skrevet av Fredrik Aakredalen 13. aug. 2021 kl. 14:38

Hei og velkommen!

Dette er planen for fadderperioden for studentene som begynner på 2-årig master! Vi ønsker å påpeke at dette er en plan fra linjeforeningen din, Abakus, som ikke inkluderer alle detaljer om det obligatoriske opplegget fra instituttet/fakultetet. For å være sikker på at du ikke går glipp av noe, sjekk disse sidene: Komtek, Data.

På grunn av den nåværende situasjonen med korona er det ikke alle detaljer som er på plass enda, og det kan forekomme endringer. Vi anbefaler derfor at dere sjekker innom denne artikkelen ved jevne mellomrom. 

Søk opp gruppa "ABAKUS Fadderbarn 2-årig master 2021” på facebook og bli medlem. Her vil vi legge ut mer informasjon fortløpende!

Skal du starte på i 1. klasse på 5-årig master finnes det en egen plan. Denne planen finner du her!



Failed to load image...

Caption

Mandag 16.08

Velkomstseremoni, digital immatrikulering og inndeling av faddergrupper:

  • Komtek: Velkomstmøte kl. 11:00 i A276 i El-bygget.

  • Data: Velkomstmøte kl. 12:00 i R22 i Realfagbygget.

På kvelden blir det vors og fest med faddergruppen  🎊 Dette vil bli en kveld hvor du får muligheten til å bli kjent med din faddergruppe, klassekamerater og faddere!

Tirsdag 17.08

På tirsdag slår vi til med Musikkbingo! Faddergruppen med best musikkunnskaper skal kåres 🎵 Info om sted kommer!

Onsdag 18.08

Grilling i Høyskoleparken; Vi stiller med grillmat og brus, men du er velkommen til å ta med noe selv! 🌭🍻

Torsdag 19.08

Det er tid for Bedriftspresentasjon med Netcompany, vår kjære hovedsamarbeidspartner, i S5 kl. 11:30. I etterkant vil det være bespisning i Kjel-kantina 🍴Vær obs på at tidspunktet ikke stemmer i planen over!

Det er dessuten Orienteringsmøte for Data fra klokken 14:25, i F1 i IT-bygget 👩‍🎓👨‍🎓 Baguetter og juice serveres fra 14:15.

Fredag 20.08

På fredag er det vors med faddergruppen og temafesten Anything But, kvelden der verken ordinære klær eller ordinære kopper står på agendaen. Her skal man være så kreativ man bare klarer og bytte ut egne klær mot noe helt annet, kanskje en søppelsekk, toalettpapir eller noe helt annet! Du bør også være kreativ med hva du drikker fra, for kopper er ikke lenger lov! Tentativ plan: Vi møtes på Festningen utover kvelden, og hvem vet, kanskje det vanker en premie til den mest kreative sjelen?

Parallellt med Anything But går LAN med AbelLAN! AbelLAN stiller opp med skjermer, PCer, spillkonsoller, mat, brus, spill og så mye mer og er klare for et heidundranes LAN sammen med dere. 🎮🖥

Lørdag 21.08

På lørdag kjører vi på med Togafest! 🇬🇷Finn frem laken og sikkerhetsnål, så ses vi til en aften med mye sprell og moro! Lokasjonen er satt til samf, men siden det ikke går an å booke den kvelden anbefaler vi på det sterkeste å komme dit i goood tid for å slippe køen 🚗🚗🚗 Huset åpner klokken 21.

Søndag 22.08

Hvilken faddergruppe hadde klart seg best i det populære realityshowet der man drar 100 år tilbake i tid? Det skal vi finne ut av i Farmen! 🌾 Det blir klassiske farmen grener, og dere får mulighet til å styrke lagånden i faddergruppen 🤝

Mandag 23.08

Vi sparker i gang uke to med A3-dagen 🏢 A3 er området i Realfagbygget der Abakus har kontor og leseplasser, grupperom og bordtennisbord. Det sitter som regel en haug hyggelige og kule abakuler på A3 og vi ønsker å introdusere dere til deres nye hjemmebane. På A3-dagen vil linjeforeningens interessegrupper presentere seg selv med stands og du får muligheten til å sjekke ut om det finnes et tilbud som passer deg! Det er gratis å være med i en interessegruppe, alle er velkommen og du kan engasjere deg i så mange du ønsker! Vi har en interessegruppe for nesten alt, så det skal godt gjøres å ikke finne noe dere liker.

Tirsdag 24.08

På tirsdag gir vi dere muligheten til å bli enda bedre kjent i faddergruppene og mimre om alle de morsomme minnene dere allerede har fått over en bedre middag! Kjøp inn til et herremåltid og nyt en rolig kveld sammen! 🌮🍽️

Onsdag 25.08

I dag blir det et rolig opplegg med en Rebus rundt på campus. Her vil dere bli kjent med Revyen, alle komitéene i Abakus og mer. 🎭 Komitéene kommer dere til å bli bedre kjent med underveis, men kort fortalt har Abakus 9 komitéer som utfører ulike arbeidsoppgaver for å gjøre linjeforeningen best mulig.🏆 Det er abakuler som utgjør komitéene, og hvert år tar alle komitéer opp nye medlemmer. Mer om dette i Fadderperioden!

Torsdag 26.08

Hippieløp! ☮️Få på blomster, løse bukser og syreskjorta og utfør ulike utfordringer sammen med gruppen rundt omkring i Trondheims gater. 💐✌️

Fredag 27.08

Leilighet-til-leilighet (L2L)! 🏘️ Eget program for dette kommer.

Lørdag 28.08

På lørdag er det duket for en ettermiddag med volleyball og chill 🏐Info om sted kommer!

På kvelden avslutter vi fadderperioden med stil, når kveldens tema er Raskfest! Her gjelder det å finne frem den sprekeste tightsen og de raskeste brillene! 🏃‍♂️😎

Søndag 29.08

Vi runder av Fadderperioden med litt fysisk aktivitet. Linjeforeningen er nemlig så heldige å ha NTNUs beste fotballag, og på søndagen er det åpen trening med Datakameratene! ⚽️ Vi har både gutte- og jentelag, og her er det mulighet for alle å slenge seg med, enten om du en gang var på vei til å bli proff om kneet ikke røk, eller om du bare har lyst å bevege deg litt. Veldig sosialt og moro!

Dersom det er noe du lurer på, stort eller smått, send det til masterfadderperioden@abakus.no 😄

Vi gleder oss masse til å møte deg, og til å ha en fantastisk fadderperiode sammen!

🥳
4
:partying:
🍻
2
:beers:
🥂
2
:clinking_glasses:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere