Content banner
Skrevet av Erling Feet Nesset 4. mai 2021 kl. 13:58

I Abakus er vi så heldige at vi har en hovedsamarbeidspartner(HSP). Dette er en bedrift vi har en avtale om å samarbeide ekstra mye med, slik at Abakus blir godt kjent med bedriften og bedriften blir godt kjent med abakuler. Avtalen vi har med vår HSP er med å sørge for at vi kan gi det gode tilbudet vi gir til våre studenter, og sørge for at Abakus kan bli en så god linjeforening som mulig. De siste årene har Netcompany vært vår hovedsamarbeidspartner, og vi har hatt et meget godt samarbeid som begge parter har nytt godt av, og vi er veldig fornøyd med årene som har vært. Avtalen vi har med Netcompany varer ut 2021, og Ledelsen har dermed begynt på arbeidet med å få på plass en ny avtale. 

HSP-avtalen har mye å si for våre medlemmer, og vi ønsker dermed at vi skal ha en åpen prosess der abakuler kan komme med innspill til hva slags avtale de ønsker at vi skal ha fremover. Derfor hadde det vært veldig fint om dere kunne ta dere tid til å svare på denne spørreundersøkelsen.

HS har satt ned en HSP-gruppe som har som har hovedansvar for prosessen. Denne gruppen består av Bedkom-leder(Jonatan Risåsen), Gruppeansvarlig for Inter(Cecilie Knudsen), Økonomiansvarlig(Håkon Bjørkum) og Abakus-leder(Erling Nesset). Selv om det er denne gruppen som har hovedansvar for prosessen er det opp til HS å ta beslutninger, og hele Ledelsen vil oppdateres fortløpende.

Til nå er arbeidet gått med til å evaluere den eksisterende avtalen, dette innebærer å snakke med de som har hatt ansvar for den og enkelte komitéledere som har måtte forholde seg til den. I tillegg har vi samlet erfaringer fra Mari Langås og Edvard Bakken, som ledet prosessen sist gang man skulle velge ny HSP. Målet med dette arbeidet var å finne ut av hva slags avtale vi ønsker, i tillegg til å legge en slagplan for hvordan vi ønsker å gjennomføre valget av HSP.

Fremover er planen å kontakte aktuelle bedrifter, kartlegge interesse og komme frem til forslag til avtaler. Til slutt, rundt høsttider, vil vi på bakgrunn av avtalens innhold og ønskene fra abakuler velge hvem som skal være HSP i årene fremover. Vi gleder oss til å høre deres innspill og komme i gang med arbeidet!

💸
9
:money_with_wings:
🤑
6
:money_mouth_face:
🥰
5
:smiling_face_with_three_hearts:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere