Content banner
Skrevet av Magnus Sagmo 25. apr. 2021 kl. 15:50

Hjertelig god søndag!

På tross av restriksjoner og en eksamenstid i anmarsj har det også denne uken vært en rekke ting som har skjedd. Det har vært alt fra Abakus på behandling med Peder Kjøs, via frokostforedrag om dating til Abacup, der Komtekkers vant. 

Diskusjonskveld

På fredag ble det også arrangert Diskusjonskveld. Det ble argumentert godt for og mot sakene som ble tatt. Referat kan leses her. Dette er de to sakene som ble diskutert:

  • Opprettelse av Bankom. Kassererne i Abakus har stor arbeidsbelastning. I tillegg skiftes de ut hvert år, og mye tid og krefter brukes på erfaringsoverføring heller enn den økonomiske driften av Abakus. Forslaget sikter seg derfor inn på å bedre dette ved å opprette en ny komité.

  • Revyen som komité. Revyen står for en stor del av tilbudet Abakus har for å engasjere seg i linjeforeningen, utenfor komitéverv. De har i tillegg enkelte likheter med komitéer, men har ikke de samme rettighetene. Det ble derfor diskutert å gjøre Revyen til en komité.

Revystyret

I dag går fristen ut for å søke Revystyret. Dersom du ønsker å bidra til at Trondheims beste revy blir enda bedre enn årets Marionett, i tillegg til å være med i en fantastisk sosial gjeng, kan du søke her.

Mental helse

På mandag ble det arrangert Abakus på behandling, der abakuler sammen med psykolog Peder Kjøs, diskuterte mental helse. Dette er et utrolig viktig tema, som dessverre ofte blir neglisjert. Vi vil derfor på ny oppfordre alle til å ta et tak for mental helse; spør og lytt etter til hvordan andre har det, smil til forbipasserende og finn tid i hverdagen til å koble av fra skole og stress <3

HS-møtet

På denne ukens møte diskuterte Hovedstyret den kommende revideringsperioden, der komitéene kan revidere sitt interne budsjett, hvor felles informasjon som alle abakuler kan ha nytte av skal ligge, og hvordan det økonomiske samarbeidet mellom Revyen og resten av Abakus skal se ut. Referat fra møtet finner du her

Eksamen 

Nå starter snart eksamensperioden for fullt, og eksamensboblen er i ferd med å lukke seg rundt oss. Vi i Hovedstyret ønsker alle abakuler masse lykke til med eksamener. Les godt, og finn tid til avkobling underveis!

😀
5
:grinning:
🥳
3
:partying:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere