Content banner
Skrevet av Magnus Sagmo 14. mars 2021 kl. 17:20

God søndag gode abakuler!

Vi legger nok en begivenhetsrik uke bak oss. Denne uken har vært fylt med Senkveld à la Netcompany og Abakus, bedpres med mnemonic og søndagstur til Våttåkammen med Koskom og Turgruppa. I tillegg ble den årlige X-festen arrangert. Til tross for heroisk innsats fra deltakende abakuler stakk Online av med seieren.. Vi får legge oss i hardtrening og ta gullet hem neste år!

Åpning av campus

Vår kjære leder Erling har en løpende dialog med NTNU. De ønsker å åpne opp campus for oss, men ser seg nødt til å holde igjen. Det er fordi vi ikke bruker check-in nok! Dersom alle er flinke til å scanne når de befinner seg på A3 vil skolen raskere åpne opp, og vi får en lysere vår.

Hva har HS jobbet med?

På møtet denne uken ble det blant annet diskutert og kommet fram til at vi skal arrangere en diskusjonskveld dette semesteret. Datoen er tentativt satt til 23. april, mer informasjon kommer. Vi ønsker også å se på muligheten for en ny kontrakt med AbelLan, slik at de kan få enda mer ut av å være en undergruppe i Abakus. Hele referatet kan du lese her.

Abakus 45 år

Neste år fyller linjeforeningen vår 45 år. I den anledning skal det settes ned et jubileumsstyre som skal utforme og arrangere masse spennende aktiviteter for Abakus. Dersom du vil være med dette kan du sende en mail til hs@abakus.no og fortelle litt om hvorfor du vil være med. Det er også fullt mulig å nominere andre!

En psykt vanlig uke

Denne uka arrangeres EPVU, med tema tilhørighet. Vi oppfordrer derfor alle til å ta litt ekstra vare på de rundt seg. Send en melding til noen du ikke ser for ofte, strekk ut en hånd (billedlig talt) til noen som trenger det. Det er en tøff tid for oss alle, men sammen er vi sterke <3

😍
4
:heart_eyes:
📰
3
:newspaper:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere