Content banner
Skrevet av 8. mars 2021 kl. 12:57

Som student har du sikkert opplevd at mengden mat i kjøleskapet ikke helt samsvarer med hvor lenge det er igjen til stipendet kommer. Da gjelder det å være kreativ, og ta i bruk det du har igjen i kjøleskapet på best mulig måte. Vi har fått anbefalt noen litt uvanlige matkombinasjoner, som kanskje kan hjelpe deg med å tømme kjøleskapet. 

Havregrøt med ketchup:



Failed to load image...





Failed to load image...



Terningkast: 2

Havregrøt med ketchup var ikke en veldig god start på testen. For omtrent samme smaksopplevelse kan du smøre ketchup på en brødskive og dyppe den i vann. Anbefales dersom du er ekstremt glad i ketchup. 





Bønnetoast med sennep:



Failed to load image...





Failed to load image...



Terningkast: 5

Neste ut var toast med tomatbønner og sennep. Her var det litt delte meninger om sennepen var helt nødvendig, men ellers stor enighet om at dette var godt. Vi ville sannsynligvis laget dette igjen, dersom vi tilfeldigvis skulle ha tomatbønner liggende. 





Grandiosa med majones:



Failed to load image...


Failed to load image...



Terningkast: 3

Vi hadde ikke kjempestore forhåpninger om at majonesen skulle revolusjonere Grandiosaen, men vi ble likevel skuffet. Man smakte ikke majonesen noe særlig, og dette blir egentlig bare en måte å øke det allerede høye kaloriinntaket ved pizzaspising. 





Agurk på Nugatti:



Failed to load image...





Failed to load image...



Terningkast: 4

Selv om Nugatti er godt, og agurken var en fin måte å tone ned søtheten et hakk, så smaker dette mest som utvannet Nugatti. Den får likevel terningkast fire, rett og slett fordi selv utvannet Nugatti smaker ganske digg. Et godt alternativ dersom du ønsker å føle deg litt sunnere mens du spiser Nugatti. 







Testere: Elisabeth Doan, Juni Bugge og Ane Larsen

😱
18
:scream:
🤯
13
:exploding_head:
🧐
8
:monocle:
🍑
7
:peach:
🕵️‍♀️
3
:female_detective:
🥣
2
:bowl_with_spoon:
❤️
1
:heart:
🤡
1
:clown_face:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere