Content banner
Skrevet av Katrine Holm 10. apr. 2020 kl. 12:28

Vil du være med på å samle Abakus sin flotteste gjeng for å skape et fenomenalt show?

Så du «Satte Spor» og tenkte at du vil være med på å lage en så bra revy? Eller så du «Satte Spor» og tenkte du kunne gjort det bedre selv?

Abakusrevyen fyller 5 år i 2021, og vi trenger et styre til å hjelpe oss med å sette opp en heidundrende forestilling!

Du trenger ingen forkunnskaper for å søke rollene i styret. Som gruppesjef er man bindeleddet mellom styret og gruppa, men den viktigste jobben er å skape et godt miljø i gruppa i tillegg til å planlegge møter.

Det er mulig å søke sammen med en venn på samme stilling dersom dere vil samarbeide om oppgaven. I så fall skriver dere opplysningene til den ene i søknadsskjemaet og opplysningene til den andre i den valgfrie søknadsteksten.  

Spørsmål om alt og ingenting kan rettes til revy@abakus.no

Søknadsskjema finner du her https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez76-TmgQVe2tdi9GAxQWuylxP3osuQDC11MvbeaJeORai-Q/viewform?usp=sf_link.

Søknadsfrist 19. april!

Nestleder

Nestleder er med i den gylne kvartetten og er med på de store avgjørelsene. Nestlederen må regne med å jobbe en god del sammen med revysjefene, men også ha ansvar for egne oppgaver. I likhet med de andre stillingene  er vervet akkurat så givende som man selv gjør det til. Vi ønsker en engasjert og motivert søker, som er innstilt på å jobbe trutt med revyen hele året. Det hele blir verdt det når Abakusrevyen 2021 blir et forrykende show, og man har eierskap til hele forestillingen.

Økonomiansvarlig

Er du interessert i å jobbe tett opptil resten av linjeforeninga og se hvordan Abakus går rundt? Som økonomiansvarlig blir du kasserer i Abakus og får innsikt i hele Abakus’ økonomiske virke.

Du jobber jevnt med revyen hele året, får sette opp revyens budsjett og håndheve det. Du er også den som får sette ned foten når resten av styret tar helt av på kostnader. På den måten har du nesten mer makt enn revysjefene! Tenk på det!

Sosialsjef

Den kanskje koseligste oppgaven i styret er rollen som sosialsjef, også kjent som kosesjefen. Kosesjef finner ulike måter å spre hygge og kos. I fjor arrangerte kosegruppa hyttetur og leilighet til leilighet, noe vi håper tas videre i år, men også mer lavterskel ting som å servere pølser i intensivuka. Du blir hele revyens sosiale bindeledd og får fritt spillerom til å gjøre revy til det koseligste og mest morsomme vervet!

PR-sjef

PR-ansvarlig sørger for at det er publikum i revyen. Som PR-sjef får du reklamere for revyen på sosiale medier, lage logo, plakater og revygensere. Du får med deg en gruppe og sammen skal dere presentere revyen til verden utenfor! Helst på en god måte, men det viktigste er jo selvfølgelig at dere har det gøy og bruker kreativiteten!

Manussjef

Som manussjef er hovedoppgaven å sørge for at det skrives noen sketsjer på manusmøtene og at det ikke bare drikkes vin. Manussjef setter opp ukentlige manusmøter og er med på å skrive sketsjene. Ideelt sett sørger manussjefen for at sketsjene inkluderer vanskelige musikalnumre, haugevis av rekvisitter og kompliserte kostymer slik at de andre gruppene får noe å klage over.

Scenesjef

Hvert år setter scenegruppa opp scenen og lager rekvisitter til sketsjene. Her kreves det ingen forkunnskaper, kun engasjement og motivasjon. Scenesjef er en gyllen mulighet til å bli mer handy og være med å finne kreative løsninger.  Skal scenen snurre rundt neste år? Skal den bestå utelukkende av trampoliner? Eller skal hele forestillingen foregå under vann? Det er opp til deg! Men den viktigste oppgaven er å motivere de andre og sørge for at man finner på sosialt sammen.

Kostymesjef

Kostymesjef styrer med innkjøp, sying og planlegging av kostymer. Kostymegruppa har det mest hektisk i ukene før revyen, men er med på det sosiale hele året. Som kostymesjef har du rett til å klage når manus skriver en sketsj som inneholder både Buzz Lightyear OG et fleshlight-kostyme, men når revysjefene insisterer, må du være forberedt på å innfri likevel. 

I likhet med de andre gruppene trenger man ingen forkunnskaper for å søke. Det viktigste er at man planlegger møtene med gruppa og tar initiativ til sosiale arrangementer! 

Dansesjef                   

Som dansesjef er du kommunikasjonsleddet mellom danserne og regissøren. Du planlegger treninger med danserne og lager koreografi med gruppa. I likhet med de andre sjefsrollene er det viktigste i vervet at man tar initiativ og lager et godt sosialt samhold i gjengen!

Bandsjef

Bandsjefen/ Kapellmesteren har ansvar for å arrangere øvelser med bandet og arrangere snutter og musikalske innslag i revyen. Her må man være både kreativ og organisatorisk. Man får jobbe med talentfulle musikere hele året, og som med de andre gruppesjefene er det viktigste jobben å motivere og sørge for det sosiale. Som bandsjef må du også belage deg på at publikum roper navnet ditt under Abatyren. 

Teknikksjef

Teknikksjef har ansvar for lyd, lys og filming under forestillingene. Teknikksjefen har det mest hektisk i dagene før revyen og under forestillingene, så her er det mulighet for kurs, båtturer og andre nødvendige ting på høsten. Du trenger ikke å kunne masse om teknikk for å søke! Din viktigste oppgave blir å engasjere og skape god stemning, men om man spør fjorårets teknikksjefer, påstår de kanskje at teknikksjefens viktigste oppgave er å skaffe laser.  

😍
6
:heart_eyes:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
MagnusHanesand's profile picture
10. apr. 2020 kl. 14:58

Ryktene sier at dette er jævlig gøy