Content banner
Skrevet av Andreas Hammer Håversen 16. feb. 2020 kl. 12:26

Nytt år, nytt semester og nye romtimeplaner på A3. Lurer du på hvor du kan sitte og få unnagjort ditt daglige offer til studiegudene? Frykt ikke, readme har sjekka saken og har svarene.

A3-138 – Eksamenssalen

Failed to load image...



Den en gang så stille eksamenslesesalen har blitt hjem til øvingtimer i intet mindre enn 3 forskjellige emner, fra morgenen til kveld. Både MMI, Programvareutvikling og Databaser bruker salen til både øvingsgodkjenning og -veiledning de aller fleste dagene. Dette hever støynivået et par hakk, noe som gjør det vanskeligere å bruke salen som erstatning for den rendyrkede stillesalen vi hadde forrige semester. Dersom du imidlertid innehar støykanselerende hodetelefoner, kan alt pratet om joins, Scrum og affordance blokkeres ute. Verre er det på onsdag når EiT tar over. Da blir du yeet-a ut.

A3-125 – Rommet med den flotte utsikten

Failed to load image...



Her er det både god plass og mye fint å se på. Sett bort ifra EiT på onsdagen kan du sitte med ditt i ro og mak. Her er det også arbeidsdag for 1. klassingene hver tirsdag fra kl. 9:15-14:00. Da blir det fort fullt, men du kan også snike til deg litt gratis lunsj og frukt. Eneste ulempen er at utsikten kan friste deg til å ta en tur ut, Gud forby.

A3-107 og A3-103 – Tvillingene på andre siden av Element

Failed to load image...



Disse rommene har helt identisk timeplan, siden de begge brukes til øvingstimer i C++. Dette har den konsekvensen at det stort sett er plass i herberget til en skarve øvingsutførende student, men rundt godkjenningsfristene kan det bli trangt om plassen. Bruk med omhu. Bli ikke sittende i en allokeringsfeil, snu i tide.

A3-100 – «Konsert»

Failed to load image...



Her jammet både Output og Ababand hardt under innflytningsfesten, men musikken ljomer ikke like sterkt lenger. Konklusjonen her er som for 103 og 107 – stort sett mulig å få plass, men til tider svært trangt når alle skal ha godkjent øvingen sin.



Smårommene

Smårommene på A3 har ingen offisiell timeplan, men de fleste er åpne og kan brukes om de er ledige. Eneste unntaket er rommet rett ved siden av kontoret. Dette er visstnok reservert for et bachelorprosjekt, men jeg har ennå til gode å se en bachelorstudent bruke rommet. Definitivt en overvekt av uforskammede masterstudenter der, altså.

🎓
6
:mortar_board:
😎
2
:sunglasses:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere