Content banner
Skrevet av 27. jan. 2020 kl. 10:16

I helga ble TIHLDE offisielt drukket inn på A-blokka da IDI inviterte til innflytningsfest. readme tok turen for å finne ut hva TIHLDE egentlig er for noe, og hvor mye penger IDI hadde lyst til å kaste på oss akkurat denne kvelden. 

Fredagen bød på VR-spill med Hackerspace og smash-turnering med Smash Trondheim. For de mindre spillinteresserte var det mulighet for å drikke slush og vente på dagens største begivenhet: taco. Tacoen ble for de fleste litt forskjøvet, siden køen for å slippe inn var greit lang. Det var allikevel verdt litt venting for gratis taco (objektivt sett). Om tacoen var et reelt forsøk fra IDI sin side i å prøve å forene linjeforeningene er uvisst, men det var nok svært få som utnyttet muligheten til å stifte vennskap på tvers av linjeforeningene. 

Failed to load image...



Det ble fort veldig tydelig at det var lørdag IDI virkelig hadde satset på å imponere sine studenter. Med to barer fylt med rimelig alkohol, egen pianobar, rodeo, poledancing, Silent Disco og et flertall av karaokerom lå alt til rette for en ordentlig fest i Realfagsbygget. Resultatet ble at en god mengde studenter fra de tre inviterte linjeforeningene absolutt klarte å skape god stemning på A-blokka (etter å ha drukket opp all voksenslushen så klart).  

Failed to load image...



Ababand og Output imponerte med god musikk i det velkjente konsertlokalet A3-100. Dette førte til dansing som definitivt hadde blitt underkjent om den på noen som helst måte skulle vurderes. Uansett var både musikken og stemningen av det bedre slaget, så takk til to gode linjeforeningsband. 

Failed to load image...


Failed to load image...



Om du pleier å føle på en mangel på poledancekurs på festene du vanligvis besøker, hadde du nok likt deg innerst på A3 lørdag kveld. Om poledancing kan forenes med IDIs ønske om å øke kvinneandelen på studiet er uklart, men mange oppdaget nok at en karriere involverende poledancing ikke lenger kunne være en plan B. 

Failed to load image...


Failed to load image...



En innleid rodeookse skapte akkurat like mye engasjement som man skulle tro. Både forelesere og studenter fikk prøve seg, noe som resulterte i mange brannsår og enda flere videoer på Snapchat.  

Failed to load image...



Takk til IDI for en kul helg. Vi håper flere fester og mer taco, men vær så snill å ikke dytt inn flere linjeforeninger i etasjen vår nå. 

Failed to load image...


Failed to load image...


Failed to load image...


Failed to load image...


Failed to load image...


🤠
28
:cowboy_hat_face:
🎯
8
:dart:
😀
7
:grinning:
🎇
7
:sparkler:
🐂
5
:ox:
😍
4
:heart_eyes:
🥴
3
:woozy:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
Ukjent bruker

Dæven, det var mange kjekke folk på det siste bildet!