image
Skrevet av Lars Gjelstad6. okt. 2019 kl. 17:56
Vær hilset! Denne søndagen er det igjen duket for en gjennomgang av den reduserte kraften av ukas begivenheter som er #WEEKLY. Denne uka har det skjedd mye både i Abakus og Trondheim forøvrig. De fleste har fått med seg at UKA-19 fikk en pangstart i Dødens Dal etterfulgt av presentasjon av UKEnavnet Vivillé. I Abakus har vi hatt et tettpakket program. På mandag var blant annet Abamat på besøk hos Nidar sjokoladefabrikk, vår kjære hovedsamarbeidspartner Netcompany hadde kurs i Kotlin og Spring Boot på tirsdag, etterfulgt av frokostforedrag i regi av Capgemini på onsdags morgen. I tillegg har det vært brevdag på kontoret og uka ble rundet av med UKEtoget på lørdag.
Hovedstyret går en rolig periode i møte da UKA avlaster oss litt, og møtet denne uka var preget av en mini-workshop der forskjellige grupper i Hovedstyret har gått sammen for å jobbe med alternative saker. Vi har blant annet begynt å se på rutiner og erfaringsoverføring til neste komitéopptak 2020, hvordan vi kan bruke trivselsundersøkelsen i arbeidet vårt og tolke resultatene, samt begynt å diskutere hvordan forvaltningen av fondet skal utvikle seg i årene fremover. Du kan lese mer om tankene våre i ukas referat.
Dersom du har noen tanker eller vil komme med innspill ønsker vi gjerne å høre fra deg. Du må gjerne benytte kontaktskjemaet her.
Vi gleder oss masse til uka som kommer, der man blant annet kan dra på kurs i React med Knowit på tirsdag, Koskom arrangerer chill og spill på onsdag, og før The 1975 på torsdag arrangeres det vors på kontoret.
Nyt siste timene av helga, og dersom du skal delta på UKA ønsker vi deg en god fornøyelse!
H3ULOL
BIU
weekly
:dollar:
💵
4
:smiling_face_with_three_hearts:
🥰
2

Kommentarer

Vennligst logg inn.