Content banner
Skrevet av Åsmund Haugse 24. feb. 2019 kl. 18:42

Hei, Abakule! Har du hørt, har du sett, har du sjekka det siste? Det har i hvert fall jeg. For en uke det har vært!

Hvis du har sovet deg gjennom uken ønsker jeg å gi deg en liten recap av hva du har gått glipp av, for uken har vært fullstappet med tilbud. På mandag arrangerte Computas workshop i hvordan du kan programmere din egen sjakk-AI. Tirsdag inviterte Accenture på bedrifspresentasjon, og 50 abakuler fikk innsyn i hvordan de arbeider. På onsdag fikk man mulighet til å bryne seg på månedens quiz på kontoret, og både alene og med andre gikk mange inn for å knekke nøtter, tenke logisk og google riktig. Torsdag tok PwC med 60 abakuler på bedriftspresentasjon og middag. Samme dag var det også sportskino med pølser, snacks og VM i langrenn. Lørdag bød LaBamba på VM-fest, og i dag arrangeres det midtsemesterforelesning i Objektorientert Programmering.

Ting skjer i Abakus. På ukens møte diskuterte vi hvordan vi kan gjennomføre innsamling av samtykke for å kunne publisere bilder tatt på arrangementene våre. Vi har også en case med at UKE-toget ser ut til å falle på samme dag som listingløp og immball. Vi har også blitt kontaktet av et utested som ønsker å se på et potensielt samarbeid under fadderperioden. Spennende!

For en uke. Og mer skal det bli. Det viktigste fra denne uken var generalforsamling på fredag. Ønsker du å lese referatet? Det dukker opp på nettsiden innen 1. mars! Vi var rekordtidlig ferdig, og før midnatt var alle dratt. Viktige saker ble diskutert, og i overkant av ett hundre engasjerte abakuler var med og bestemte hvordan Abakus skal henge sammen, hva som skal jobbes med og hvordan vi skal jobbe.

Viktig å vite fra genfors er hvem som er den nye ledertrioen. Karoline Bonnerud ble ny leder, Ragnhild Kleiven ble ny nestleder og Lars Gjelstad ble ny økonomiansvarlig. Vi gratulerer! Det er også kjekt å få med seg at ved neste generalforsamling kan alle som har vært medlem av abakus i mer enn tre måneder stille til ledertrio. Frem til nå har det vært nødvendig å ha vært med i komité eller et utvalg i minst tre måneder for å kunne stille, men det ble endret. Kanskje litt tidlig å starte på appellen, men ha det i bakhodet!

Det er en fullpakket uke foran oss også. I morgen arrangerer Capra Consulting kurs i AWS, et kult buzzword du kan flekse med. Tirsdag tar Sopra Steria med 70 abakuler på bedriftspresentasjon og 3-kamp med lazertag, wipeout og rodeookser. Spennende!

Onsdag arrangeres frokostforedrag med tema utveksling. Hvis du etter det ikke vil jobbe med skole er det mulig å bruke onsdagen på å perle med andre abakuler på kontoret. Enten det er å perle en pokémon eller en algoritme så gleder vi oss til å se hva du får til.

Torsdag får vi endelig se revyen. Hvis du var tidlig ute fikk du kanskje plass på revybedpres med Acando? Revygjengen har jobbet hardt og lenge med revyen, og jeg forventer et bra show. Det er satt opp tre visninger og det er fortsatt noen billetter igjen, så hvis du er kjapp er du med!

På lørdag er det Vaargalla. Vi skal feire Den Gyldne Kulerammes Orden og revyen, og vi skal kose oss! Ha en herlig uke, kjære abakule. Vi snakkes på kontoret!

TL;DR: Skjer ting hver dag i Abakus. Bli med!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere