Content banner
Skrevet av Andrine Lossius 3. feb. 2019 kl. 16:33

I dag er det søndag, og det betyr……. WEEKLY – JIPPI!

Revyen har hatt slippfest, og det var kjempeKULT! Vi gleder oss til å se resultatet som den flinke revygjengen har jobbet med. Føler du som oss at jaanuuuaaar har vart i langt over én måned, kan vi glede deg med at det endelig har blitt FEBRUAR – og det blir en måned fullpakket med moro, blant annet generalforsamling 22. februar.

Apropos generalforsamling – vet du hva som har frist i kveld? Klokken 23:59 går fristen for å nominere abakuler til leder, nestleder og økonomiansvarlig i Hovedstyret og tre stillinger i Fondstyret ut. Kjenner du noen som kunne passet til en av disse stillingene? Send inn en nominasjon til leder@abakus.no da vel! Du kan også melde ditt eget kandidatur ved å sende inn en liten appell til samme mailadresse.

Under denne ukens HS-møte diskuterte vi hvordan vi skulle fordele pengestøtten fra IDI, satt en retningslinje for daljer på readme- og LaBamba-jubileum, i tillegg til å brainstorme om støtte til readme-jubileum. Mer om dette kan du lese om i referatet vårt.

Synes du det var trist med en lørdagskveld uten LaBamba kan vi informere om at labambianerne vender tilbake fra Øst-Europa i morgen, og er klare for å skjenke abakuler på lørdag.

Til slutt vil vi minne om kontaktskjemaet som kan brukes for å kontakte komiteledere eller HS, enten anonymt eller ikke, dersom du har tilbakemeldinger, ideer eller ønsker!

Ha en superduper søndag, og ikke la bakrusen stoppe deg fra å nominere noen ❤️

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere