Content banner
Skrevet av Frikk Hald Andersen 27. jan. 2019 kl. 16:50

Endelig er det søndag og ny #weekly <3 <3

Etter at hele verden kom tilbake fra Åre ser A3 ut som sitt vanlige jeg, fylt med håpefulle studenter som har store tanker om det nye semesteret. Du skal ikke lenger kun stå på skuldrene til kjemper, men stå på hendene samtidig som du sjonglerer brennende fakler med føttene. Vi får se hvor lenge det varer :)

Denne uken har vært svært innholdsrik og vi vil starte med å takke alle deltakere på DK 2.0! Restruktureringen av diskusjonskveld ble en suksess og resultatet kan du lese om i denne ukens HS-referat! På møtet landet vi også på forslag til gjennomføring av valg under årets generalforsamling og hvordan vi skal bruke pengestøtten vi får fra IDI.

Det er nå litt under en måned til generalforsamling og denne uken ble stillingene som skal velges utlyst. Generalforsamlingen skal velge ny leder, nestleder og økonomiansvarlig i Hovedstyret, og tre stillinger i Fondstyret. Kjenner du noen som kunne passet til en av disse stillingene? Send inn en nominasjon til leder@abakus.no!

Hvis du gleder deg såpass mye til generalforsamling at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg kan du slappe av nå, her kommer noen tips:

Til slutt vil vi minne om kontaktskjemaet som kan brukes dersom du har tilbakemeldinger eller ønsker!

Ha en fin søndag, og finn på noe gøy i uken som kommer! 💻

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere