image
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken2. jan. 2019 kl. 12:47
Nå som vi har sagt farvel til 2018 og ønsker 2019 velkommen, åpner vi også dørene våre for vår nye hovedsamarbeidspartner. Avtalen med Netcompany gjelder i tre år, og nå som samarbeidet offisielt har startet er det en stor glede å kunne fortelle litt mer om hva de kan tilby oss, og hva avtalen innebærer.
Netcompany er et internasjonalt konsulenthus med over 1800 ansatte i fem forskjellige land. De har hovedkontor i København, og faglig dyktighet, innovasjon og samhold står sentralt i bedriftskulturen. Dette tar de med seg inn i samarbeidet med oss, og kommer til å levere alt fra lavterskel sosiale arrangementer og kurs i soft-skills til faglige kurs, større arrangementer og fagsamlinger. De kommer til å hjelpe oss med utvikling av Abakus,opplæring av våre frivillige, og ikke minst støtter de oss økonomisk.
Abakus ønsker å være en åpen organisasjon, og vi er derfor stolte av å kunne gjøre avtalen tilgjengelig for Abakus sine medlemmer. For å sikre at selve dokumentet ikke spres utenfor Abakus har vi valgt å holde dette på analog form, også kjent som perm og papir. Ønsker du å få innsyn i avtalen er det bare å kontakte Hovedstyret, så kan vi avtale et tidspunkt hvor du får lese selve dokumentet. Dette kan gjøres per mail, eller via kontaktskjemaet. Ikke send anonym mail, da blir det vanskelig for oss å svare deg og avtale tidspunkt. Ellers er det bare å spørre oss om du lurer på noe rundt avtalen, vi kan svare på det aller meste!
Ønsker du mer informasjon om HSP-ordningen? Sjekk ut denne infosiden!
H3ULOL
BIU
hsp
abakus
åpen

Kommentarer

Vennligst logg inn.