Content banner
Skrevet av Frikk Hald Andersen 18. nov. 2018 kl. 20:31

God søndag!

Selv om snøen fortsatt ikke har meldt sin ankomst, begynner likevel semesteret å nærme seg ferdig.

Ukens møte i Hovedstyret gikk blant annet med til å evaluere budsjettkveld, diskutere hvordan vi skal tilgjengeliggjøre den nye HSP-avtalen og å se på muligheten til å lage en ny tilbakemeldingsportal inne på abakus.no. Vi har lenge hatt et kontaktskjema hvor man kan kontakte Hovedstyret, og vi ønsker nå å utvide dette slik at man kan nå de forskjellige komitéene direkte. Budsjettkveld er den dagen i året hvor alle kassererne, komitélederne og resten av hovedstyret møtes for å diskutere og vedta budsjettet for det neste kalenderåret. Den offentlige versjonen av det vedtatte budsjettet vil bli tilgjengelig på infosiden om budsjettet på abakus.no i nærmeste framtid. Referatet i sin helhet kan du se her.

Denne uka har vi arrangert årets siste bedriftsarrangement, og semesterets første eksamen nærmer seg med stormskritt. Neste uke er det derfor klart for eksamensforelesninger i fagene diskret matematikk, algoritmer og datastrukturer og informasjonsteknologi grunnkurs (ITGK). Hver mandag i eksamenstiden vil det også være TV-Mandag på kontoret. Det betyr gratis frokost, god stemning og visning av seriene «Black Mirror» og «Hvite gutter».

Denne uken har vi også fått på plass første versjon av skikk og bruk av Abakus’ grafiske profil. Disse finner du på https://abakus.no/brand,

Vi har veldig lyst på tilbakemeldinger og feedback fra deg. Hvis du sitter inne med noe, send oss en melding!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere