Content banner
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken 15. nov. 2018 kl. 07:02

Så var det gjort. Seks måneder med prosess og forhandlinger er over, og en ny hovedsamarbeidspartner er valgt. Hovedstyret er stolte av å kunne presentere Netcompany som Abakus sin HSP for de neste tre årene, og vi gleder oss til å se hva vi kan skape sammen.

Netcompany er et internasjonalt konsulenthus med over 1800 ansatte i fem forskjellige land, hvorav omtrent 200 jobber i Norge. Selskapets hovedkontor ligger i København, og på grunn av deres raske vekst omtales de som Nordens ferskeste unicorn-selskap! Hos Netcompany står fag, innovasjon og samhold sterkt, og de er opptatt av å ta ansvar – både for egne leveranser, for kundene og for sine ansatte.

Å ta det endelige valget var ekstremt vanskelig. Det var veldig jevnt blant de beste kandidatene, men Netcompanys tilbud skilte seg positivt ut på flere måter. For det første var tilbudet en god match for Abakus’ visjon og verdiene våre. Denne avtalen vil hjelpe oss å være åpne og transparente, og vil sørge for at vi kan levere et variert og bredt tilbud som skal fenge studentene på våre linjer. Vi har spesielt tro på at de kan legge til rette for en stor mengde sosiale arrangementer, at de kan være lekne og at de kan skape god variasjon i bedriftsarrangementene våre!

Netcompany viste oss et ønske om å innovere, og hadde lyst til å lære mer om Abakus, hvilken kunnskap vi sitter på og hvordan vi fungerer. De skal hjelpe til med å fornye oss, og vil bidra med å utvikle både medlemmene våre og Abakus som organisasjon. Vi gleder oss til å ta fatt på de tre neste årene, og dere kan forvente mer informasjon om avtalen når den trer i kraft over nyttår!

Til slutt vil vi takke Bekk, vår avtroppende HSP, for ni fantastiske år. De har vært en ekstremt god samarbeidspartner, som har hjulpet oss både med vanskelige spørsmål og med nye arrangementer. Vi er stolte av hva vi har skapt sammen, og ser frem til å arrangere Kodekampen sammen til våren!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere