Content banner
Skrevet av Marius Dreyer 11. nov. 2018 kl. 22:18

God søndag!

Kjenner du at kulda sniker seg nærmere dag for dag? Klamrer du deg fast til sommeren og skulle du ønske det var litt varmere? Slutt med det. Vinteren er snart her, og den kommer alltid for å bli, så det er bare å akseptere det og starte forberedelsene. Her er en film om hvordan man kan gjøre «OL-floka», den er sagt å hjelpe en del når man er i kalde omgivelser. Ellers kan vi anbefale ullgenser, varm kakao og gode tøfler. Visste du forresten at det er såre enkelt å lage sin egen kakao? Kan ikke love det er sunt, men det er veldig godt. Her er oppskriften jeg bruker. Lykke til!

Den største nyheten denne uken er at Abakus kommer til å ha en ny hovedsamarbeidspartner (HSP) fra og med 2019. Bedriften vi skal samarbeide med heter Netcompany, noe vi virkelig ser frem til. Netcompany var ivrige fra start til slutt, og viste tydelig engasjement for studentene i Abakus. Selv om samarbeidet ikke starter offisielt før 2019 starter vi allerede nå med å planlegge årene fremover, slik at samarbeidet blir så godt som mulig. Nyheten ble avduket med kake og konfetti i A3 på onsdag sammen med representanter fra Netcompany. Dette er noe vi har gledet oss til å dele med dere – vi håper dere er like gira som oss!

Ukens møte i Hovedstyret gikk blant annet til å evaluere prosessen rundt den nye HSP-avtalen. Prosessen har vært lang og omfattende, der Edvard som leder, Karoline som økonomiansvarlig og Mari som leder av Bedkom har jobbet hardt for å kommunisere med bedrifter og veilede dem mot et endelig tilbud. Hvordan dette fungerte, samt hvilke utfordringer vi møtte på, ble diskutert slik at vi kan bidra med våre erfaringer til neste gang. Videre diskuterte vi hvordan LaBamba kan samarbeide med andre komiteer og hvilke retningslinjer vi skal ha for flere enn ett Abakus-arrangement per dag. Høres det spennende ut? Sjekk ut referatet her!

Neste uke skjer det også mye spennende. Allerede i morgen arrangeres første av flere TV-mandager på kontoret klokken 09:15. Gratis frokost serveres og «Black Mirror», etterfulgt av «Hvite Gutter», vises på TV-en. Bedre start på uken må du lete lenge etter. På torsdag er det klart for årets julebord, der vi kan garantere god mat og fantastisk god stemning.

Med det gjenstår bare å ønske alle sammen en fortreffelig uke. Vi snakkes på A3!

Vi har veldig lyst på tilbakemeldinger og feedback fra deg. Hvis du sitter inne med noe, send oss en melding!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere