Content banner
Skrevet av Andrine Lossius 4. nov. 2018 kl. 21:24

Forrige fredag gikk Abakom Works av stabelen, hvor en workshop blant annet tok for seg hvordan man kan bidra på Abakus sin nettside, LEGO. Webkom er veldig åpne for at alle kan bidra, i form av github issues. Så har du et problem eller forslag til forbedring til nettsiden vår – stort eller smått – opprett et issue på LEGO. Føler du deg litt mer gucci og kjenner på vind i seila, kan du også vurdere en pull request, altså en endring i koden.

Overgangen fra P15 begynner sakte men sikkert å falle på plass. Vår kjære ITV, Anna Lunde har vært på møte med IDI-ledelsen og har fått bekreftet at vi har fått alle arealene i 3. etasje i A-blokka fra og med neste semester. Personlig gleder jeg meg til å slippe å tilfeldigvis være en del av opplegget i emner som for eksempel energilagring, eksperimentelle metoder i prosessteknikken og natural resources management. Innredning med flere møbler skal også være klart i starten av neste semester – dette blir bra!

På mandag fikk hele Hovedstyret se kontraktsforslagene som kandidatene har jobbet fram sammen med HSP-gruppen fra Abakus i løpet av de siste 6 månedene. Først var alle avtalene anonymisert og uten pris, for å kunne fokusere best mulig på innholdet. Til slutt ble de tilknyttede avtalebeløpene og bedriftsnavnene avslørt. På torsdag, etter at inntrykkene hadde sunket inn, ble vi enige om hvem vi ønsker som hovedsamarbeidspartner, og vi gleder oss til å dele det med dere! Følg med!

Etter to FIF-møter (Forente IT-foreninger) beslutta Hovedstyret på torsdagens møte å følge deres anbefaling om at Abakus ikke skal publisere sommerjobbannonser med søknadsfrist tidligere enn 1. oktober. Hvorfor vi mener det er lurt kan du lese i referatet vårt.

På tampen vil vi også rette en liten oppmerksomhet til Eirik Midtstue fra 5. klasse Komtek. Under spillkonferansen Blizzcon, som foregår i California denne helgen, forsvarte han Norges ære i Hearthstone. Eirik var med på å lede det norske laget til semifinale i Hearthstone Global Games! Masse kudos til deg!

Ha en fin kveld videre ❤️

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere