image
Skrevet av Evgenia Kazakova7. okt. 2018 kl. 17:33
Hei og hå, kjære abakuler!
Sola skinner, nydelige høstfarger kan bli sett overalt, og vi har overlevd nok en uke. Mye skole, mye gøyalt og mye sosialt som skjer. Er du kanskje også opptatt med å skaffe deg sommerjobb for sommeren 2019 eller har du vært så heldig at du allerede har fått en? Hvis ikke, kan du distrahere deg litt fra søknadsskrivingen ved å se denne her.
Hva har vi i HS gjort denne uken lurer du kanskje på? På ukens møte har vi diskutert diskusjonskveld som nærmer seg med stormskritt, og tok opp noen tema som ble sendt inn som forslag. Det blir lagt ut en avstemning på Abakus sin Facebook-gruppe, slik at du kan stemme på de sakene DU har lyst til å diskutere med andre abakuler. Mer om dette og mye annet kan du lese om her.
Visste du at du også kan påvirke sakene som HS tar opp? Sjekk ut kontaktskjemaet på abakus.no! Her kan du både sende inn anonyme innspill, eller legge ved navnet ditt om du ønsker et svar fra styret direkte.
Det er usedvanlig mye som skjer neste uke, så her er det bare å glede seg! Fagkom kickstarter uken med kurs i React og Redux med Acando på mandag. På tirsdag kan du hente en liten oktoberquiz på kontoret, besvare den og vinne hele 100kr i snack overflow. Etterpå er det bedriftspresentasjon på Prinsen Kino med Netcompany som viser Venom for de som er påmeldt.
Uken fortsetter med Bekk-kurs om datavisualisering og bedriftspresentasjon med Unacast. Det er fortsatt noen ledige plasser, så løp løp og meld deg på! Før du tar deg en velfortjent helg kan du få med deg frokostforedrag med Adrian Lund på fredag, og på søndag er det tid for det kuleste kurset Fagkom noen gang har arrangert, nemlig Sirkurs! Meld deg på da vell!
Vi håper alle sammen får en helt fantastisk uke, så sees vi på LaBamba på lørdag!<3
H3ULOL
BIU
diskusjonskveld
abakus
hovedstyret
weekly

Kommentarer

Vennligst logg inn.