Content banner
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken 16. sep. 2018 kl. 16:19

God kveld og god søndag, alle akrobatiske Abakuler!

Denne uka har itDAGENE gått av stabelen med over 60 bedrifter som har stått på stand, delt ut premier og holdt intervjuer. Vi håper alle har vært innom og blitt bedre kjent med interessante bedrifter. Noen har kanskje til og med sikret seg sommerjobben allerede?

I tillegg har de hatt en strålende bankett med innslag fra humornieu, men om du tror alt de kan er å tulle på scenen tar du grundig feil. Bare sjekk ut denne videoen med flotte tips om hvordan du kan komme deg gjennom hverdagen på en bedre måte.

Abakus har også tatt opp nye medlemmer denne uka og vi vil gratulere alle som kom med og takke alle som søkte! Dere er alle en viktig del av å gjøre Abakus den beste linjeforeningen vi kan være. Revyen har begynt med sitt opptak, og om du ønsker å være en del av styret er søknadsfristen allerede i dag. Om du har lyst til å bidra, men ikke har lyst på så mye ansvar er fristen for alle øvrige stillinger søndag om én uke. Revyen er det største prosjektet i Abakus med rundt 80 abakuler som lager et fantastisk show!

Hovedstyret har denne uka diskutert et potensielt nytt arrangement for vårsemesteret, og hvilke ideer vi har til programmet på julebordet. Du kommer aldri til å tro hva konklusjonen ble, så trykk HER for å lese mer!

Vi går inn i fullpakket uke som starter med Fagkom sin nye frokostserie allerede i morgen med foredraget #hunspanderer av Isabell Ringnes og Marie Sunde, som tar for seg ubevisst kjønnsdiskriminering. I tillegg skal Bekk ha sitt årlige miniseminar, AbelLan arrangerer semesterets første LAN og uken rundes av på søndag med buldrekurs. Her er det noe for alle og enhver, så sleng deg på!

På grunn av et privat arrangement, holder LaBamba stengt på lørdag. Men frykt ikke, selvfølgelig skal kjelleren ha åpent denne uken også! På fredag er alle abakuler velkommen til å vorse med oss fra kl.18:00 ❤️🌴

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere