Content banner
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken 2. sep. 2018 kl. 18:31

Kjære abakule,

Først og fremst, takk for et fint immball, og gratulerer til alle som gjennomførte listingløpet i går! Sitter du med blackouts, angst eller lignende fra i går, så er det antageligvis ikke så ille som du tror. Så lenge du ikke har kalt noen stygg, eller blitt med på Ex on the Beach, går livet videre, og ting kunne vært verre.

Denne uka har vi i Hovedstyret fortsatt diskusjonen rundt hovedsamarbeidspartner, diskutert daljer, mer om det HER. Vi gleder oss stort til å ta opp nye medlemmer, så husk søknadsfrist til komité i kveld og søk på opptak.abakus.no. Bli med på noe lærerikt og givende utover studietiden.

Til uka er det duket for CV-kurs med ITverket og webprogrammering med Iterate, sammen med bedriftspresentasjon med BearingPoint og Capra. Det er altså full fart allerede med masse morsomt og nyttig man kan bli med på. I tillegg reiser 90 studenter fra 4. og 5. klasse til Oslo for å være med på BedEx, hvor de får besøke kontorene til ti forskjellige bedrifter. Det blir nok utrolig gøy og lærerikt!

Nå er det en uke siden forhåpentligvis alle førsteklassinger har testet ut kjelleren vår, og vi ønsker derfor å gi en stor ros til gjengen i LaBamba som har bygget og ordnet i stand slik at vi nå har helt vår egen kjeller på Moholt. Fikk du ikke besøkt den i fadderperioden, er det fortsatt håp ettersom at den stort sett er åpen hver uke.

Igjen, komitéopptaket har søknadsfrist i kveld. Søk, søk, søk!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere