Content banner
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken 26. aug. 2018 kl. 16:14

Hei nye, gamle, nye-gamle og gamle-nye abakule!

Hver uke har Hovedstyret møter der vi tar opp aktuelle saker i Abakus. Ukentlig følger det også et nyhetsbrev på mail, der vi oppdaterer dere på hva som har skjedd, hva som skjer og hva som skal skje. Denne gangen prøver vi noe nytt, og kaster oss på blogg-trenden. Dette er verdens første ukesmail som ikke sendes på mail, og vi håper det faller i smak. Ønsker du forøvrig å lese møtereferatene fra de siste to ukene, så finner du disse her og her.

De siste ukene har mange vært opptatt med fadderperioden, og vi håper dere har kost dere! Vi ønsker å velkomme deg som er ny, men også alle de som kommer hjem fra utveksling, til et nytt år med oss.

Denne uken er det duket for at du skal få møte Capgemini & Capgemini Consulting, Palantir og Inmeta. Fikk du ikke plass? Frykt ikke, for gjennom hele semesteret får du muligheten til å lære om mye kul teknologi og bli kjent med mange spennende bedrifter. Hett tips fra oss: Sett på en alarm før påmeldingen, så er det større sjans for at du får plass. Vi minner om påmelding til iterate, Capra og BearingPoint denne uken.

Planla du å bruke ukedagene på å gjøre skole? Null problem. Vi fyller nemlig opp kalenderen i helgene også. Tradisjonen tro venter årets immatrikuleringsball på Frimurerlogen på lørdag. Der har vi lyst til å feire opptaket av alle våre nye medlemmer, derfor er det viktig at du kommer. Det blir god mat, drikke og show – vi gleder oss masse til et av årets største høydepunkter.

Har du lyst til å bidra med å gjøre Abakus enda bedre? Vi oppfordrer deg på det sterkeste å søke komité. Det er en kjempebra mulighet til å bli kjent med nye mennesker og å jobbe med noe meningsfylt ved siden av skolen. Du kan søke komité her, opptaket stenger 2. september, 23.59!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere