Content banner
Skrevet av Edvard Viggaklev Bakken 10. mai 2018 kl. 16:41

Heisann, abakule!

I Abakus er vi så heldige å ha en hovedsamarbeidspartner, noe som er viktig for å kunne opprettholde det flotte tilbudet til alle studentene våre. Som du kanskje har fått med deg har Abakus’ hovedsamarbeidspartner de siste årene vært BEKK, og vi har hatt et godt samarbeid, som begge parter har nytt godt av. Avtalen med BEKK nærmer seg nå slutten, og ved årsskiftet skal en ny avtale være på plass. Vi i Hovedstyret har derfor startet prosessen rundt å kontakte aktuelle og interesserte bedrifter, og begynt på arbeidet med å utforme en ny hovedsamarbeidsavtale.

Vi ønsker en mer åpen prosess enn tidligere, og ønsker å sikre at både vår og prosessens integritet er bevart gjennom det hele. Vi har brukt mye tid på å diskutere dette, både internt i Hovedstyret, og sammen med tidligere Abakus-ledere og Bedkom-ledere. Sammen har vi kommet fram til hva vi ønsker oss, hva som blir viktigst i en ny avtale, hva slags bedrifter som passer for Abakus, og hvordan forhandlingene skal gjøres for å sikre en rettferdig prosess.

Forhandlingene er lagt opp slik at alle involverte bedrifter skal stille på likt grunnlag. Vi har alle relasjoner med bedriftene som er involverte, og prosessen skal sikre at våre personlige forhold (både positive og negative) ikke påvirker forhandlingene underveis. Planen for hele prosessen finner dere her [0], sammen med en kort oppsummering av hva Hovedstyret ser etter i en ny avtale og en hovedsamarbeidspartner.

Vi gleder oss veldig til å jobbe med dette det neste halvåret, og håper dere synes det er like spennende som oss!

[0] Dokument for HSP-prosess

- Hovedstyret

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere