Interessegrupper

Her finner du all praktisk informasjon knyttet til våre interessegrupper.
Forespørsler og spørsmål sendes til interessegrupper@abakus.no.

Ababrygg

abaBrygg er en liten gruppe som passer deg som har en lidenskap for øl, har
lyst til å prøve noe nytt, eller bare trenger litt starthjelp med brygginga.
Kontaktperson:
Vemund Santi
Les mer

C#

Har du lyst å ikke bare synge på fylla eller i dusjen? Da er Abakus sitt eget kor C# noe for deg. Det er nettopp det eneste kriteriet for å være med!
Facebookgruppe
Kontaktperson: kor 'ætt' abakus.no
Les mer

Abaline

Føler du deg i ubalanse? Frykt ikke, bli med i Abaline og balanser på en dynamisk line. Dette er den ultimate utfordringen for både balanse og kroppskontroll!
Facebookgruppe
Kontaktperson: Tobias Velvang
Les mer

AbaGolf

Hei, er du en person som liker å klaske baller på grønne baner? Da er Abakus golf gruppa for deg. Vi tenker at dette vil være en portal for oss som ønsker å komme oss ut på banene med noen hyggelige folk fra Abakus.
Facebookgruppe
E-post:
golf 'ætt' abakus.no
Les mer

Isbading

Syns du ekstremsport er kult og samtidig liker vann med isbiter i? Selvfølgelig gjør du det! Gå litt utenfor komfortsonen og bli med på isbading da vel! Vårt motto er: Har du baller nok til å se de forsvinne?
Facebookgruppe
Kontaktperson:
Kristoffer Torseth
Les mer

Seniornett

Synes du det er hyggelig å hjelpe besteforeldrene dine med IT-problemer, og savner det nå som du er i Trondheim? Bli med i Seniornett og hjelp pensjonister i Trondheim.
Facebookgruppe
E-post:
seniornett 'ætt' abakus.no
Les mer

Turgruppa

Abakus sin turgruppe er for alle som elsker, liker eller har sett norsk natur. Denne turgruppen vil arrangere ulike turer i fjell skog og mark.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Håvard Magne Fagervoll
Les mer

ALKISER

Abakus LivKjole InteresSERte. Interessegruppen for livkjoler, galla, livkjolemiljøet, og -skikk og livkjolebruk.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Odd Magnus Trondrud
Les mer

Abaspin

Abaspin er interessegruppen for de i Abakus som er interessert i penspinning. Om du er nybegynner, viderekommen eller proff er dette en plass for å bli kjent med andre som liker å spinne penner og å lære nye triks og kombinasjoner.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Alfred Birketvedt
Les mer

Abarun

Abarun – for deg som synes trening er ENDA morsommere med andre.
Dette er en interessegruppe for de som synes at løping og løpsrelatert trening er gøy, men som ønsker å sosialisere litt i samme slengen.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Magnus Myrmo Osberg
Les mer

GameDev

Er du glad i å programmere, tegne eller lage musikk? I GameDev møtes vi annen hver uke for hyggelige samtaler og spillutvikling. Vi holder også kurs og konkurranser.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Asbjørn Fintland Lystrup
Les mer

Abakos

Interessegruppa for de som ønsker å gjøre lesesalen til et litt morsommere og bedre sted å være.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Vegard Hellem
Les mer

Abamat

Vi er en interessegruppe i Abakus for alle som liker å lage, snakke om, spise og nyte mat. Vil du invitere noen til å lage middag sammen? Vil du ha med deg noen ut på restaurant? Vil du dele en oppskrift? Skriv et innlegg da! Gruppa er åpen for alle medlemmer av Abakus.
Facebookgruppe
Kontaktperson:
Henrietta Eide Bleness
Les mer

Abakus Pokerklubb

Abakus pokerklubb er en interessegruppe for de som liker å spille poker, uansett nivå. Fokuset ligger på den sosiale biten og det arrangeres både gratisturneringer og turneringer med innkjøp. Har du lyst til å være en del av et sosialt miljø og samtidig lære mer om poker er dette gjengen for deg.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Mathias Ackermann
Les mer

foppal

En sportsinteressert gjeng som jevnlig samles for å se på kamper og turneringer. Særlig fotball står hjertene våre nær, og det er som regel Premier League og Champions League det går i. Fotballen nytes som regel med pizza (og pils).

Facebookgruppe
Kontaktperson: Sigurd Glende
Les mer

Abago

Vi er en gjeng som liker og møtes hver uke for å spille og snakke om brettspillet Go! Go er et gammelt kinesisk brettspill som er populært i øst-Asia, og har nå en økende populæritet i Vesten.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Rasmus Stene
Les mer

AbaSmash

Interessegruppe for Super Smash Bros

Facebookgruppe
Kontaktperson: Sander Masoud Zandi
Les mer

Sikkerhetsgruppa

Vil du lære å hacke, og være med på internasjonale konkurranser i informasjonssikkerhet? De aller fleste starter uten å kunne noe som helst, det krever altså ingen forkunnskaper å bli med!
Facebookgruppe
E-post:
hack 'ætt' itemize.no
Les mer