Interessegrupper

Her finner du all praktisk informasjon knyttet til våre interessegrupper.
Forespørsler og spørsmål sendes til interessegrupper@abakus.no.

Ababrygg

abaBrygg er en liten gruppe som passer deg som har en lidenskap for øl, har
lyst til å prøve noe nytt, eller bare trenger litt starthjelp med brygginga.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Vemund Santi
Les mer

C#

Har du lyst å ikke bare synge på fylla eller i dusjen? Da er Abakus sitt eget kor C# noe for deg. Det er nettopp det eneste kriteriet for å være med!
Facebookgruppe
Kontaktperson: kor 'ætt' abakus.no
Les mer

Abaline

Føler du deg i ubalanse? Frykt ikke, bli med i Abaline og balanser på en dynamisk line. Dette er den ultimate utfordringen for både balanse og kroppskontroll!
Facebookgruppe
Kontaktperson: Kristoffer Gumpen
Les mer

AbaGolf

Hei, er du en person som liker å klaske baller på grønne baner? Da er Abakus golf gruppa for deg. Vi tenker at dette vil være en portal for oss som ønsker å komme oss ut på banene med noen hyggelige folk fra Abakus.
Facebookgruppe
E-post:
golf 'ætt' abakus.no
Les mer

AbaPluss

Abapluss er interessegruppen for abakuler med interesse for finans. Vår visjon er å skape et levende og etablert finansmiljø innad i Abakus. Interessegruppen har et fokus på felles læring og personlig vekst.
Facebookgruppe
Kontaktperson:
Jens-Andreas Hanssen Rensaa
Les mer

Seniornett

Synes du det er hyggelig å hjelpe besteforeldrene dine med IT-problemer, og savner det nå som du er i Trondheim? Bli med i Seniornett og hjelp pensjonister i Trondheim.
Facebookgruppe
E-post:
seniornett 'ætt' abakus.no
Les mer

Turgruppa

Abakus sin turgruppe er for alle som elsker, liker eller har sett norsk natur. Denne turgruppen vil arrangere ulike turer i fjell skog og mark.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Karl Ivar Helsvig
Les mer

Vodkaens Venner

Vodkaens Venner er en interessegruppe for deg som er kreativ og livsglad. Med en slurk vodka kan du forvandle en skytung gråværsdag til et solfylt eldorado. Så lenge du har en tredjedel vodka i bunnen kan du fylle glasset til randen med appelsinjuice, sprite, isbiter eller hva enn ditt hjerte måtte begjære.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Tone Winsnes
Les mer

Abaspin

Abaspin er interessegruppen for de i Abakus som er interessert i penspinning. Om du er nybegynner, viderekommen eller proff er dette en plass for å bli kjent med andre som liker å spinne penner og å lære nye triks og kombinasjoner.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Sander Zandi
Les mer

Abarun

Abarun – for deg som synes trening er ENDA morsommere med andre.
Dette er en interessegruppe for de som synes at løping og løpsrelatert trening er gøy, men som ønsker å sosialisere litt i samme slengen.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Magnus Myrmo Osberg
Les mer

GameDev

Er du glad i å programmere, tegne eller lage musikk? I GameDev møtes vi annen hver uke for hyggelige samtaler og spillutvikling. Vi holder også kurs og konkurranser.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Asbjørn Fintland Lystrup
Les mer

AbaBilligØl

Ababilligøl er et sosialt tiltak som eksisterer for at abakuler skal ha muligheten til å kose seg med en øl i godt selskap på kontoret til Abakus. Målet er et lavterskel tilbud der alle er velkomne for pilsing, quiz, metalviser, og alt annet vi finner hyggelig i løpet av kvelden.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Trond Hønsi
Les mer

Abamat

Vi er en interessegruppe i Abakus for alle som liker å lage, snakke om, spise og nyte mat. Vil du invitere noen til å lage middag sammen? Vil du ha med deg noen ut på restaurant? Vil du dele en oppskrift? Skriv et innlegg da! Gruppa er åpen for alle medlemmer av Abakus.
Facebookgruppe
Kontaktperson:
Rikke Garshol Løvaas
Les mer

Abakus Pokerklubb

Abakus pokerklubb er en interessegruppe for de som liker å spille poker, uansett nivå. Fokuset ligger på den sosiale biten og det arrangeres både gratisturneringer og turneringer med innkjøp. Har du lyst til å være en del av et sosialt miljø og samtidig lære mer om poker er dette gjengen for deg.
Facebookgruppe
Kontaktperson: Trym Nilsen
Les mer

foppal

En sportsinteressert gjeng som jevnlig samles for å se på kamper og turneringer. Særlig fotball står hjertene våre nær, og det er som regel Premier League og Champions League det går i. Fotballen nytes som regel med pizza (og pils).

Facebookgruppe
Kontaktperson: Sigurd Glende
Les mer

Abago

Vi er en gjeng som liker og møtes hver uke for å spille og snakke om brettspillet Go! Go er et gammelt kinesisk brettspill som er populært i øst-Asia, og har nå en økende populæritet i Vesten.

Facebookgruppe
Kontaktperson: Rasmus Stene
Les mer

AbaSmash

Interessegruppe for Super Smash Bros

Facebookgruppe
Kontaktperson: Sander Masoud Zandi
Les mer

Sikkerhetsgruppa

Vil du lære å hacke, og være med på internasjonale konkurranser i informasjonssikkerhet? De aller fleste starter uten å kunne noe som helst, det krever altså ingen forkunnskaper å bli med!
Facebookgruppe
E-post:
hack 'ætt' itemize.no
Les mer

Pizza, Pils og Paradise

Alle liker pizza, de fleste liker pils, ikke alle liker Paradise Hotel.
Kombinasjonen Pizza, Pils og Paradise, derimot er uimotståelig.
Facebookgruppe
Kontaktperson:Trond Hønsi
Les mer