Praktisk informasjon om interessegrupper

Har du en interesse du har lyst til å dele med andre?

Interessegrupper er noe vi har startet for at det skal være lettere for deg å samle folk rundt en felles interesse. Det er også mulig å søke støtte dersom det er et godt tiltak, som inkluderer flere i Abakus.
Ønsker du å bli med i en eksisterede/opprette en gruppe? Send en mail til interessegrupper@abakus.no, så tar vi kontakt.
Se alle interessegrupper på abakus.no/interestgroups

Hva er en interessegruppe?

En interessegruppe er en gruppe med studenter som møtes for å snakke om eller dyrke en interesse. Alt fra sportslag, brettspillklubber eller turgrupper kan være interessegrupper.
Er det noe du føler mangler av tilbud i studenttilværelsen, er det godt mulig at interessegrupper er noe for deg!

Hvordan bli en interessegruppe

Det er meget lett å bli en interessegruppe, bare send en mail til interessegrupper@abakus.no med navn på gruppen, kontaktinformasjon gruppeleder og en kort beskrivelse av hva dere gjør.
Gruppene ligger på abakus.no/interestgroups, så her kan du se om du finner noe som interesserer deg.

Få støtte!

Ønsker din gruppe å søke støtte, send en søknad til interessegrupper@abakus.no. For å få penger må gruppen bestå av flere aktive medlemmer i Abakus, samt ha klart et budsjett over hva de planlegger å bruke pengene på.
Bruk følgende format i emnefeltet til e-posten: [Pengesøknad] [Gruppenavn] Hva det gjelder
Forslag til mal:
Søknaden vil så bli vurdert av Abakus. Det er altså ikke en garanti å få penger, men hvis formålet er noe Abakusere kan nyte godt av lover det godt for søknaden. Ryktene sier også at Abakus har øremerket en del penger her og, så ikke nøl!
Høres dette vrient ut, så fortvil ikke: Vi er her for å bistå. Bare send en mail til interessegrupper@abakus.no med spørsmål så får dere hjelp med å sette opp et budsjett slik at dere kan søke om støtte.
Eksempler på søknader vi har godkjent tidligere er mat til turer i regi av Turgruppa, startkontigenter i forbindelse med løp Abarun deltar på, penner til Abaspin ol.
Det er ikke bare økonomisk støtte du kan få som interessegruppe. I Abakus sitter det mange personer som kan hjelpe med for eksempel bestilling av buss, annonser på abakus.no eller plakater for arrangement – ta kontakt.
Forespørsler og spørsmål sendes til interessegrupper@abakus.no.
H3ULOL
BIU