Facebookfest

Helt siden Mark Zuckerberg stjal idéen om å digitalisere personlighetene våre fra Winklevoss-tvillingene i 2004, har Facebook sakte men sikkert forgrepet seg på både vår fritid og vårt privatliv. Naive som vi er i LaBamba har vi allikevel valgt å fokusere på det positive, og arrangerer i den forbindelse en fest for å hylle verdens største sosiale nettverk!

Konseptet er enkelt: Alle stiller med en (billig) hvit t-skjorte. Vi stiller med skrivesaker, og i løpet av kvelden er alle t-skjortene å annse som facebookveggen til dens eier. Kombinasjonen facebook og alkohol kan som de fleste vet føre med seg mye god underholdningsverdi, så her er det bare å forberede seg på alt fra klassiske bursdagshilsninger til pikante meldinger fra gamle flammer, som i utgangspunktet var addresert til din private innboks.

Hvor: Barnehagen på Moholt. Nyåpnet utested med proffesjonelle bartendere og priser som gjør vorspielet overflødig. Be there om du ikke vil være en av de rare som ikke hadde facebook på ungdomsskolen.

Let's make facebook-veggen great again!

Link til facebook-arrangement

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.