Veldedighetsfest

Nytt år, nytt semester, nye muligheter! 2017 er året Arrkom prøver seg på et helt nytt arrangement, nemlig et veldedighetsarrangement! Er du glad i en god fest? Synes du det er hyggelig å kunne hjelpe andre? Hvorfor ikke kombinere begge?

Torsdag 21. september inviterer Abakus til en storslått fest på Provincialen. Kvelden vil være fylt med stands, konkurranser og dansing. Her vil det være mulig å kjøpe lodd, delta på konkurranser, vinne kule premier og alle pengene vi tjener inn vil gå til et veldedig formål.

Er du heller typen som foretrekker en kald øl eller forfriskende mineralvann fremfor dansegulvet? Slapp av, dette er fortsatt arrangementet for deg! Abakus kommer nemlig til å matche beløpet Abakuler klarer å bruke i baren og donere dette til det veldedige formålet!

  • Det vil bli pokerturnering; meld deg inn her (https://www.facebook.com/groups/956738221029194/?fref=ts) for å melde deg på
  • Har du lurt på hvem din ultimate match i abakus er? Våre innleide match-maker eksperter finner den rette matchen for deg. Skjemaer over hvem man er og hvem man søker fylles ut på kontoret mandag kl 10-14. Man betaler på festen for å få vite sin perfekte match. Abakus sin beste match premieres med en sponset date.
  • Kunne du tenkt deg å gjøre hva du vil med skjegget til Sander Zandi, ha en drink oppkalt etter deg på labamba ut høsten, 24 timer med Hege K. Borge eller kanskje er du førsteklassing og veldig interessert i en date med faddersjefen Jens Dovland? På stilleauksjonen kan du by på dette og mye mer

Målet for kvelden er å nå 10 000 kroner innsamlet til kodeklubben. Du kan betale med vipps, kort og kontanter. Den som legger igjen mest penger vinner et gavekort for to på en 3-retters middag på to rom og kjøkken. Alle pengene vil gå til Kodeklubben for å bidra til at barn og unge lærer om IT.

Følg gjerne mer på: www.facebook.com/events/1146944158783700/

2 kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.