Låvefest med Pareto

Yiiiiiiiihaaaaaa! Året er 2017, måneden er mars, dagen lørdag og anledningen er LÅVEFEST!

Hva er låvefest? Jo, det er den dagen i året Abakus og Pareto (linjeforeningen for samfunnsøkonomi) leier en låve i huttiheita, busser opp og endelig lar vår indre bonde slippe løs! Finnes det en bedre måte å innvie våren på?

Låvefest finner sted på låven til den idylliske Fremo Gård den 25. mars. Bussene drar fra Gløshaugen kl 17:00 og festen varer helt frem til midnatt. Deretter returnerer bussene til Samfundet der de sterkeste bøndene kan fortsette festen.

Finn frem din indre bonde og gled deg til 25. mars! Det blir pølseservering, konkurranser og livemusikk fra selveste Ababand! Dersom du lurer på hvordan du skal få i deg all drikken din OG pølser, da kan du lære av en lur abakule som fant løsningen på dette problemet tidligere.

*Merk! Det blir ikke alkoholservering og medbrakt er derfor tillatt*

Er du en fan av "Jakten på kjærligheten"? Er du lei av å vente på at drømmebonden skal dukke opp ut av det blå? Meld deg på og få mulighet til å oppleve dette i ditt virkelige liv! Evt. klikk her for å se et bilde av en av de kjekke bøndene som er å finne på låven!

For påmelding av gjester send mail til arrkom(ætt)abakus.no

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.