Fundator

VERDI - SMARTERE - RASKERE Fundator er et Trondheimsbasert konsulentselskap som leverer kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning, prosjektledelse, arkitektur og systemutvikling.

Fundator ønsker dere velkommen til en kveld hvor vi ser på skyteknologi og noen av mulighetene som tilbys i Microsoft Azure. Etter en kort innføring i Azure på generell basis vil vi gå litt mer i dybden og fokuserer da på en spesifikk del av Azure, Cortana Intelligence Suite.

Cortana Intelligence Suite handler om å sette store data i system og utnytte de på en intelligent måte. Her finner vi en stadig voksende samling av effektive kunstig intelligens-algoritmer for visuelle funksjoner samt tale-, språk- og kunnskapsfunksjoner.

Vi ser nærmere på noen av de kognitive tjenestene, og hvordan de muliggjør naturlig og kontekstbasert samhandling ved hjelp av verktøy som forbedrer brukernes opplevelser via maskinbasert intelligens. I løpet av kvelden lærer du hvordan du selv enkelt kan utnytte noen disse tjenestene i egne applikasjoner.

Etter noen timer i skyen drar vi videre til ØX hvor vi tar noen pils. Samtidig kan man bli bedre kjent med bredriftsrepresentantene og Fundator. Så fort bordene blir ledige, går vi opp til Frati. hvor Fundator byr på litt mat og noe godt å drikke.

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.